Steaua a făcut instrucție și cu rezervele. „Militarii” s-au impus la scor într-un amical cu Petrolul 95

Marius ANGHEL, Răzvan STÎNGĂ 12 Mar. 2020, 15:32 Liga 4
Steaua a făcut instrucție și cu rezervele.**

Steaua a disputat, miercuri, un meci amical în compania echipei Petrolul 95 Ploiești, a cincea clasată din Liga a 4-a Prahova. Bucureștenii au câștigat fără probleme partida desfășurată în Complexul Ghencea, cu scorul 7-1.

Vlad Nițu, Sergiu Bactăr, Alin Robu, Liviu Băjenaru, Florin Răsdan și Andrei Antohi au înscris pentru Steaua în acest test.

Daniel Oprița a folosit jucători care au evoluat mai puțin în primele două meciuri oficiale desfășurate în campionat în 2020. Printre cei neutilizați s-a aflat și ultimul venit, Walace da Silva, el nefiind pus la punct cu pregătirea fizică și fiind indisponibil pentru următoarele etape. Totuși, transferul brazilianului este văzut ca o întărire a echipei, mai ales din punct de vedere al experienței.

Steaua, lider autoritar în Liga 4

Steaua este lider în Liga a 4-a București după 18 etape disputate în acest sezon, în care are punctaj maxim acumulat, 54 de puncte. „Militarii” au un avans de șapte puncte față de echipa de pe locul secund, Rapid II. Podiumul este completat de Bucharest United, cu 46 de puncte.

În primele două meciuri din acest an, trupa lui Daniel Oprița a trecut cu 9-1 în deplasare de CS FC Dinamo și cu 18-0 de ACS Electrica. Meciul următor ar trebui să îl joace în deplasare la Unirea Politehnica (locul 12), însă, cel mai probabil, campionatul va fi întrerupt, așa cum li Liga 1, Liga 2 și Liga 3 au fost suspendate până la finalul lunii martie din cauza răspândirii virusului COVID-19.

Vizită la nivel înalt în Ghencea

Altfel, miercuri, președintele clubului Steaua, Mădălin Hâncu, managerul Simona Gherman și secretarul de stat și șeful departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului din cadrul MApN, Marius Bălu, au efectuat o vizită în cadrul Complexului Sportiv Steaua.

„Vizita a avut rolul de a identifica nevoile sportivilor și tehnicienilor care se pregătesc zi de zi în bază în cadrul secțiilor de scrimă, gimnastică, fotbal și rugby. Totodată, în contextul extinderii epidemiei de coronavirus în țară, vizita a avut loc și pentru a asigura sportivii și antrenorii că în cadrul clubului Steaua s-au luat toate măsurile de prevenție.
Totul s-a încheiat cu un tur al noului stadion din Ghencea, acolo unde lucrările sunt într-un stadiu extrem de avansat”
, a anunțat Steaua.

Articol scris de Răzvan STÎNGĂ‚
Foto și video: Steaua TV

Marius ANGHEL, Răzvan STÎNGĂ 12 Mar. 2020, 15:32 Liga 4
Pe aceeași temă