SCM Râmnicu Vâlcea își face și echipă de seniori. Campionatul unde vrea să o înscrie

Adrian MUJEA 01 Jun. 2022, 00:47 Liga 4
SCM Râmnicu Vâlcea își face și echipă de seniori. Campionatul unde vrea să o înscrie

Secția de fotbal a SCM Râmnicu Vâlcea va avea din sezonul viitor și o echipă de seniori, înființarea acesteia fiind aprobată marți, 31 mai 2022, în ședința Consiliului de Administrație al clubului din Zăvoi. Oficialii clubului doresc să înscrie echipa în viitorul sezon al Ligii a 4-a Vâlcea și vor face demersurile necesare la Asociația Județeană de Fotbal.

”În ședința Consiliului de Administrație al SCM Râmnicu Vâlcea de astăzi, a fost aprobată înființarea unei echipe de seniori în cadrul secției fotbal. Această echipă va fi înființată din dorința de o oferi continuitate în activitate juniorilor din cadrul clubului nostru, care vor constitui majoritatea lotului și va fi completată cu câțiva jucători cu experiență. Vom încerca înscrierea ei în Liga a 4-a. Colectivul tehnic va fi compus din antrenori care activează în cadrul clubului și va fi definitivat până la sfârșitul săptămânii”, a anunțat șeful secției de fotbal a SCM, Jean Turmacu.

În prezent, SCM are grupe de juniori născuți de la 2017 până la 2003 și totalizează circa 300 copii, care se antrenează și joacă pe terenurile din incinta stadionului Municipal Râmnicu Vâlcea.

Cel mai probabil, antrenorul care va conduce echipa de seniori a SCM va fi Gabriel Mangalagiu. Fostul atacant al Chimiei a mai pregătit pe FC Oltchim, FC Oltul Slatina, CSM Râmnicu Vâlcea (secund), Damila Măciuca, ACS Șirineasa, Energeticianul, Viitorul Dăești și Flacăra Horezu.

  • Râmnicu Vâlcea a avut ultima dată echipă în campionatul Ligii 2 în sezonul 2016-2017, când s-a retras din competiție pe parcursul ei. Ulterior, orașul din Vâlcea nu a mai avut echipă nici măcar la Liga 3.
  • Pe stadionul Municipal din Râmnicul Vâlcea s-au desfășurat în prima parte a acestui an meciuri din Liga 2 disputate de trupa sibiană CS Comunal Șelimbăr. Tot pe arena din Zăvoi și-a desfășurat unele meciuri de acasă și Viitorul Dăești, din Liga 3.
  • Campioana Ligii a 4-a Vâlcea în acest sezon, 2021-2022, este Cozia Călimănești.

https://liga2.prosport.ro/liga-4/dupa-mai-bine-de-trei-decenii-statiunea-calimanesti-vrea-sa-revina-in-liga-3-cozia-este-campioana-judetului-valcea-19233653

https://liga2.prosport.ro/liga-3/astazi-aflam-cele-10-echipe-care-se-vor-califica-in-faza-finala-a-barajului-de-promovare-in-liga-2-meciurile-incep-la-ora-1730-19233199

Adrian MUJEA 01 Jun. 2022, 00:47 Liga 4
Pe aceeași temă