Refuzate de conducerea AJF, campioanele din Argeș și-au cumpărat trofeele, și-au imprimat tricouri de campioane și s-au premiat singure

Bogdan BURHAN 27 Jun. 2023, 19:40 Liga 4

”Fotbalul mic” din județul Argeș rămâne izvor nesecat de lucruri inedite! Spre exemplu, este cunoscut și de actualitate cazul unui meci încheiat pe teren 22-0, dar care a fost judecat și răsjudecat, ba chiar a ajuns și pe masa Comisiei de Recurs din cadrul FRF. Doar pentru niște mofturi luate în seamă, iar asta nu este tot!

ARO Muscelul Câmpulung s-a premiat singură cu trofeu și tricouri de campioană a Argeșului

Cu un parcurs aproape perfect înaintea ultimei etape, 29 de meciuri disputate, 28 de victorii – o singură înfrângere și cu titlul ”pe masă” în cazul unei victorii în ultimul joc, conducerea echipei ARO Muscelul Câmpulung a făcut o solicitare către AJF Argeș ca președintele sau măcar un reprezentant al instituției să vină să premieze echipa, dacă aceasta va ieși campioană, iar după parcursul amintit, șansele erau foarte mari!

Probabil și pentru că situația nu era clară, ARO nu era câștigătoare matematic, AJF-ul nu a dat curs invitației. ARO Câmpulung a câștigat (scor 5-0) și a devenit astfel campioana județului în 2023, iar pentru a se bucura de moment, conducerea echipei a cumpărat singură un trofeu, a imprimat tricouri de campioni și a pornit petrecerea…

  • Probabil AJF Argeș este singura asociație din țară care nu și-a premiat campioana județeană.

Între timp, ARO Muscelul Câmpulung a jucat barajul de promovare în Liga 3! A învins în deplasare, scor 2-0, a învins și acasă, 4-2, a promovat în Liga 3, fără ca președintele AJF Argeș, arbitrul de primă ligă în activitate Cătălin Popa, să fie prezent la vreunul dintre aceste jocuri!

Petrolul Hârtiești a procedat la fel!

La rândul său, liderul Seriei Nord în Liga 5, Petrolul Hârtiești, deja campioană matematic cu patru etape înainte de final, a solicitat și ea ca un reprezentant al AJF Argeș să vină să o premieze în fața propriilor spectatori, pentru a sărbători titlul obținut după 20 de ani, respectiv promovarea în Liga 4 Argeș!

Ca și în cazul precedent, răspunsul a fost negativ, astfel că după modelul ”ARO Câmpulung”, conducerea echipei din Hârtiești a cumpărat un trofeu, a imprimat tricouri de campioni, iar după meciul de pe teren propriu cu Flacăra Boteni (scor 7-2), a început petrecerea! O petrecere cu confetti și șampanie la mijlocul terenului, dar care avea să continue la o cabană din zonă, cu lăutari, cu berbecuț la proțap, cu tradiționalul bulz muscelean, cu o horă mare și un tort la fel de mare și special comandat pentru un astfel de eveniment!

Liga a 5-a Seria Sud a fost câștigată de Steaua Negrași.

Președintele AJF Argeș, arbitrul Cătălin Popa, nu-i încântat!

Președintele AJF Argeș, Cătălin Popa, cunoște situația, cu siguranță nu-l încântă, mai ales că înainte să fie ales președinte, forul județean făcea premieri și acasă la campioane!

Popa spune că dacă ar fi dat curs invitațiilor din acest an n-ar fi fost corect față de celelalte campioane din județ, dând exemplu Campionatului Juniorilor U19, care s-a încheiat deja, iar campioana nu a fost premiată pe teren.

Și mai spune că, din sezonul viitor, dacă așa se vrea, AJF Argeș va premia toate campioanele pe terenurile unde vor ieși campioane!

Obișnuita festivitatea de premiere organizată de AJF Argeș va avea loc în acest an pe 28 iunie, pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni, după finala Cupei României – faza județeană, ce se va disputa între Speed Academy Pitești și Star Sport Argeș.

Rămâne de văzut dacă echipele ARO Câmpulung și Petrolul Hârtiești se vor prezenta pentru a-și ridica trofeele acordate de AJF, pentru că există voci în ambele tabere care spun că vor să boicoteze festivitatea Asociației Județene.

https://liga2.prosport.ro/liga-4/mansa-retur-a-barajului-de-promovare-in-liga-3-cele-20-de-jocuri-incep-de-la-ora-1730-19275847

https://liga2.prosport.ro/liga-4/mansa-tur-a-barajului-de-promovare-in-liga-3-cele-20-de-jocuri-incep-la-ora-1800-echipa-care-urca-la-masa-verde-in-cel-de-al-treilea-esalon-19275248

https://liga2.prosport.ro/liga-4/comisia-de-recurs-din-cadrul-frf-va-judeca-un-caz-banal-din-fotbalul-mic-argesean-suntem-tarati-intr-o-mocirla-toata-lumea-stie-cine-coordoneaza-19272535

https://liga2.prosport.ro/liga-4/video-imagini-incredibile-din-arges-unde-juniorii-trimisi-pe-teren-in-locul-seniorilor-care-nu-s-au-prezentat-pentru-a-nu-lua-multe-goluri-de-la-lider-au-refuzat-sa-mai-iasa-de-pe-19266140

Bogdan BURHAN 27 Jun. 2023, 19:40 Liga 4
Pe aceeași temă