O nouă tentativă de mituire în fotbalul românesc! Arbitrul unui meci de baraj de promovare/menținere în Liga 3, sesizare către Departamentul de Integritate al FRF | EXCLUSIV

Daniel NAZARE 08 Jun. 2021, 11:41 Liga 4
O nouă tentativă de mituire în fotbalul românesc! Arbitrul unui meci de baraj de promovare/menținere în Liga 3, sesizare către Departamentul de Integritate al FRF | EXCLUSIV

Un nou caz pune pe jar Federația Română de Fotbal: arbitrul Valentin Naidin (30 de ani) din Turnu Măgurele a reclamat că s-a încercat mituirea sa.

Totul s-ar fi întâmplat la meciul de baraj de promovare în Liga 3 dintre Viitorul Domnești și Academica Clinceni 2, încheiat la scorul de 2-2. În tur a fost 1-1, la Clinceni. Oaspeții au rămas în Liga 3 datorită golului macat în deplasare.

Partida s-a desfășurat în data de 23 mai 2021, la ora 17:30. Cu o zi înainte de meci, cavalerul fluierului a fost contactat telefonic pentru a ajuta una dintre echipe.

Tentativă de mituire a arbitrului Valentin Naidin, la meciul de baraj pentru Liga 3

Cel de la capătul firului, ”un vechi prieten” i-a propus ”o întâlnire despre meciul de fotbal de duminică”. Tip onest, tânărul fluieraș a reclamat tentativa, chiar înainte de meci, la Departamentul de Integritate al FRF care deja anchetează cazul și a adunat mai multe probe.

Conform surselor ProSport, bănuielile duc către conducătorii echipei gazdă, Viitorul Domnești.

”Nu știu despre ce e vorba, acum aud prima dată despre așa ceva. Să vină arbitrul să recunoască numărul de telefon sau persoana care a dorit să-l mituiască. Dacă e gras, slab, cu ochelari sau fără. Ori dacă l-a sunat cineva…

Eu am intrat să duc foaia la meci și am stat cu doamnele observator, de vorbă, la taclale. Cei trei arbitri erau la încălzire. Nici n-am apucat să discut”, a declarat, pentru ProSport, Constantin Buhac (foto), președintele clubului Viitorul Domnești, campioana din 2021 a județului Ilfov.

  • În meciul tur dintre Academica Clinceni 2 și Viitorul Domnești, scor 1-1, au înscris Mihai Badea (54), respectiv Mihai Tudor (28).
  • În jocul retur, desfășurat la Domnești, Viitorul a avut 2-0 și a fost la un pas de promovarea în Liga 3, însă Academica Clinceni 2 a reușit egalarea pentru 2-2, reușind, astfel, să rămână în cel de-al treilea eșalon. Au marcat Alexandru Mitroi (30) și Alexandru Burlacu (59 – penalty), respectiv Valentin Dumitrache (76), Alexandru Bulearcă (90+2).

Președinte AJF Ilfov, implicat în jocuri de culise?

Observator de arbitri a fost Irina Mârț, iar cea de joc a fost Camelia Nicolae.

Constantin Buhac este și noul președinte al AJF Ilfov, un for zguduit de o grămadă de scandaluri și ilegalități în ultimii 10 ani.

Buhac a fost ales în urmă cu o lună în dauna lui Dumitru Crăciun, cel care sfidase toate regulamentele sportive existente, candidând la alegeri cu doar 10 clase absolvite și la vârsta de 73 de ani.

Departamentul de Integritate al FRF a început deja audierea tuturor celor implicați în partida de la Domnești: arbitri, observatori, conducători.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/meciurile-retur-ale-barajului-de-promovare-mentinere-in-liga-3-au-loc-astazi-de-la-ora-1730-19186438

https://liga2.prosport.ro/liga-4/meciurile-tur-ale-barajului-de-promovare-mentinere-in-liga-3-se-joaca-astazi-stim-deja-primele-doua-echipe-castigatoare-la-masa-verde-19185279

https://liga2.prosport.ro/liga-4/ajf-ilfov-are-un-nou-presedinte-constantin-buhac-a-castigat-alegerile-in-fata-lui-dumitru-craciun-care-voia-un-nou-mandat-desi-depasea-varsta-admisa-de-regulament-19186013

Daniel NAZARE 08 Jun. 2021, 11:41 Liga 4
Pe aceeași temă