Viitorul Însurăței, la prima înfrângere din actualul sezon

Viitorul Însurăței,** la prima înfrângere din actualul sezon

Sâmbătă, pe cinci terenuri ale județului Brăila s-au disputat tot atâtea  partide ale etapei cu numărul 20 din cadrul ligii a patra brăilene la fotbal. A fost o rundă în care gazdele s-au impus pe teren într-un singur meci, în timp ce oaspeții s-au impus de de alte două două ori, iar Victoria Cazasu a câștigat prin retragerea din campiopnat a Viitorului Galbenu! Dar și Avântul Mircea Vodă a câștigat la „masa verde” meciul jucat la Bertești cu Old Boys Însurăței, chiar dacă au pierdut pe teren cu scorul de 4-3! În acest caz, Comisia de disciplină a dat câștig de cauză oaspeților, deoarece gazdele au folosit un jucător aflat în stare de suspendare!

Surprinzătoare este și prima înfrângere suferită de Viitorul Însurăței pe terenul dela Tudor Vladimirescu, dar chiar și așa gruparea antrenată de Marian Stăvîărache rămâne liderul ligii a patra brăilene, iar un alt succes acasă fiind obținut de Victoria Traian în meciul cu Viitorul Ianca!

În rest, CS Făurei s-a impus pe terenul Voinței Vișani, Sportul Chiscani a câștigat la scor de tenis pe terenul de la Găiseanca și au mai fost cele două victorii obținute la „masa verde”. În această etapă, s-au marcat în total un număr de 22 de goluri (9 gazdele și 13 oaspeții)!

Dar iată rezultatel complete  și marcatorii acestei etape , așa cum le-am aflat de la Mihai Ianoș, secretarul AJF Brăila:
 
   Voința Vișani – CS Făurei  1-3 (1-1)
Dobrică(33)/ Cristea (37, 74), Moise (69)
   Voința Găiseanca – Sportul Chiscani  1-6 (1-3)
Bădără (25)/Ciocianu 15, 40), Jercăianu (21), Merloi (53) Stoian (72), Harabagiu (79)
   Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Însurăței  2-1 (0-1)
Jianu (48), Iordache (71)/ Banciu (25)
   Victoria Traian – Viitorul Ianca  1-0 (1-0)
Veber (9)
   Old Boys Însurăței –  Avântul Mircea Vodă 4-3 (1-2)- omologat 0-3!
Decu (4), Dumitrana (16, 84), Pârciulescu (49)/ Ghioca (23), Bolozan (28), Mușat (56).

   În clasament pe primul loc se află Viitorul Însurăței cu 57 de puncte, locul doi revine Victoriei Traian care are 46 de puncte, iar podiumul este încheiat de Pandurii Tudor Vladimirescu cu 43 de puncte. Codașele sunt Viitorul Galbenu cu 9 puncte și Voința Găiseanca cu 3 puncte.

    Etapa viitoare, programează sâmbăta următoare, următoarele partide:

   CS Făurei – Voința Găiseanca
   Victoria Cazasu – Sportul Chiscani
   Avântul Mircea Vodă – Voința Vișani
   Viitorul Ianca – Old Boys Însuirăței
   Pandurii Tudor Vladimirescu – va sta

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Pe aceeași temă