Viitorul Însurăței este noul lider în Brăila

Marius ANGHEL 09 Sep. 2013, 14:48 Ligi județene
Viitorul Însurăței** este noul lider în Brăila

Sâmbătă au avut loc partidele etapei cu numărul trei din cadrul ligii a patra brăilene la fotbal, meciuri în care gazdele s-au impus impus (pe teren) în numai două situații, de alte două ori au învins oaspeții, un joc s-a încheiat nedecis, iar într-o altă partidă oaspeții au câștigat la „masa verde”!

Au fost marcate în total un număr de 22 de goluri (11 gazdele și tot 11 oaspeții), iar gogeterul rundei este Iulian Durbacă (Voința Vișani) autor a patru reușite! O oarecare surpriză a etapei a furnizat-o Viitorul Ianca câștigând la CS Făurei, dar și Voința Vișani prin victoria de pe teren propriu în disputa cu Pandurii Tudor Vladimirescu. Un alt rezultat surprinzător poate fi considerat și rezultatul de egalitate obținut de Victoria Traian pe terenul nou promovatei Old Boys Însurăței. Tot surprinzător poate fi catalogat și rezultatul meciului de la Mircea Vodă, în timp ce succesul Viitorului din Însurăței la Chiscani  pare a fi un rezultat normal.

În fine, în ultimul meci al acestei runde, s-a consemnat o victorie decisă de comisia de disciplină din cadrul AJF Brăila, care a dat câștig de cauză Viitorului din Galbenu în deplasarea de la Voința Găpiseanca, deoarece gazdele nu au folosit jucătorii de 21 de ani la care-i obliga regulamentul.

Astfel, după trei etape jucate până acum în liga a IV-a brăileană la fotbal, primul loc revine Viitorului Însurăței cu 9 puncte, aceasta fiind urmată de Old Boys însurăței și Victoria Traian ambele cu câte 7 puncte, dar acestea sunt despărțite de golaveraj!  

Dar iată rezultatele tehnice și marcatorii acestei etape a treia din cadrul ligii a IV-a brăilene la fotbal, așa cum ne-au fost ele oferite de Mihai Ianoș secretarul general din cadrul AJF Brăila:
 
   CS Făurei – Viitorul Ianca  1-2 (1-0)
Țurcan (20)/ Rosiu (70), Toni (88)
   Sportul Chiscani – Viitorul Însurăței  1-3 (1-1)
Jercăianu (13)/ Samoilă (3), Banciu (78), Techiu (90+2)
   Voința Vișani – Pandurii Tudor Vladimirescu  4-2 (2-1)
Dobrică (12, 44, 67, 84)/ Tănase )28),Petcu (90+3)
   Old Boys Însurăței – Victoria Traian  3-3 (1-1)
Pârciulescu (23), Bertescu (61), Niculae (81)/ Durbacă (23), Mogoș (47), Martinescu (90+2)
   Avântul Mircea Vodă – Victoria Cazasu  2-2 (0-0)
Barbu (75, 83)/ Buhai (70), Bolozan (73)
   Voința Găiseanca – Viitorul Galbenu  0-3 – omologat

   Etava viitoare, a patra, programează sâmbătă 14 septembrie, cu începere de la ora 11 (juniorii) și 13 (seniorii), următoarele partide:

   Vitorul Însurăței – CS Făurei
   Viitorul Galbenu – Sportul Chiscani
   Pandurii Tudor Vladimirescu – Voința Găiseanca
   Victoria Traian – Voința Vișani
   Victoria Cazasu – Old  Boys Însurăței
   Viitorul Ianca – Avântul Mircea Vodă

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 09 Sep. 2013, 14:48 Ligi județene
Pe aceeași temă