Viitorul Însurăței continuă marșul triumfal spre baraj

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 13:10 Ligi județene
Viitorul Însurăței** continuă marșul triumfal spre baraj

Sâmbăta trecută, pe cinci terenuri ale județului Brăila s-au disputat cinci partide care au contat pentru etapa cu numărul șapte din cadrul ligii a IV-a brăilene la fotbal, rundă în care gazdele au câștigat două meciuri, iar alte trei victorii au aparținut formațiilor vizitatoare. A mai un meci la care Viitorul Galbenu nu s-a prezentat și astfel Viitorul Ianca și-a trecut în cont trei puncte fără să facă absolut niciun efort și se află acum pe locul patru cu 13 puncte.

În cele cinci partide jucate s-au marcat în total un număr de 22 de goluri (13 gazdele și 9 oaspeții), iar golgeterul acestei etape a fost Gheorghiță Viali cu trei reușite.

Scorul rundei l-a realizat Viitorul Însurăței în disputa cu Victoria Cazasu, iar prin acest nou succes gruparea antrenată de Marian Stăvărache continuă marșul triumfal spre barajul de promovare în liga a treia deoarece este pe primul loc cu maximum de puncte: 21!

Cealaltă victorie a gazdelor a fost obținută de Sportul Chiscani în dauna echipei Old Boys Însurăței (locul trei cu numai 13 puncte!), iar aceasta din urmă a pierdut contactul cu primele două clasate! Victoria Traian ocupă acum locul secul secund cu 19 puncte după victoria la limită obținută în deplasare, în fața echipei CS Făurei și trage nădejde că poate ajunge liderul!

Voința Vișani s-a impus și ea pe terenul Voinței din Găiseanca, în timp ce Pandurii Tudor Vladimirescu a câștigat la Mircea Vodă prin două goluri marcate în ultimile opt minute, după ce gazdele au condus cu 1-0!

Dar iată rezultatele complete și marcatorii din această etapă, așa cum le-am aflat de la Mihai Ianoș secretarul AJF Brăila:

   CS Făurei – Victoria Traian  2-3 (1-1)
Vlăducă (22), Ciurea (90+2)/ Durbacș (4, 82), Veber (85)
   Sportul Chiscani – Old Boys Însurăței  1-0 (1-0)
Milea (23)
   Voința Găiseanca – Voința Vișani  1-3 (0-2)
Popa (76)/ Butiseacă (89), Gatiu (31), Ilie (85)
   Avântul Mircea Vodă – Pandurii Tudor Vladimirescu  1-2 (0-0)
Ghioca (61)/ Boitaș (82), Tănase (85)
  Viitorul Însurăței – Victoria Cazasu  8-2 (6-1)
Bratosin (7), Ghe. Viali (15, 30, 85), Mirescu (16, 44), Techiu (23), Gagu (67)/Luchian (37), Buhai (53)
   Viitorul Ianca – Viitorul Galbenu  3-0 (neprezentare)    

   Etapa viitoare, a opta, programează sâmbătă 12 octombrie, cu începere de la ora 11 (juniorii) și 13 (seniorii), următoarele partide:

   Old Boys Însurăței – CS Făurei
   Voința Vișani – Sportul Chiscani
   Victoria Cazasu – Voința Găiseanca
   Victoria Traian – Avântul Mircea Vodă
   Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Ianca
   Viitorul Galbenu – Viitorul Însurăței

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 13:10 Ligi județene
Pe aceeași temă