Viitorul Însurăței a realizat iarăși scorul etapei, însă rămâne tot pe locul trei

Viitorul Însurăței a realizat iarăși scorul etapei,** însă rămâne tot pe locul trei

Sâmbătă, la orele prânzului, pe șase terenuri ale județului Brăila au avut loc tot atâtea partide care au contat pentru etapa cu numărul opt a ligii a patra brăilene la fotbal. A fost o rundă dominată de formațiile vizitatoare, care au câștigat patru jocuri, gazdele fiind superioare în doar două confruntări.

Pe terenuri străine s-au impus Victoria Traian, Academia Stars Brăila, Viitorul Însurăței și Viitorul Ianca, în deplasările făcute la Old Boys Însurăței, CS Făurei, Gloria Movila Miresii și la Pandurii Tudor Vladimirescu. A fost o rundă în care s-au marcat în total 30 de goluri (9 gazdele și 21 ospeții) scorul etapei fiind un 10-1 cu care Viitorul Însurăței s-a impus în deplasarea făcută la Gloria Movila Miresii! Exceptând runda în care a stat, echipa antrenată de Marian Stăvărache a câștigat șase partide și a remizat o singură dată, însă, în ciuda acestor cifre, tot Victoria Traian este liderul campionatului după succesul obținut la Bertești (scor 5-1) în fața echipei Old Boys Însurăței!

Surprinzătoare la prima vedere este victoria Viitorului din Ianca la Pandurii Tudor Vladimirescu, iar singurele succese ale gazdelor au fost obținute de Voința Vișani și Victoria Cazasu în partidele jucate cu Avântul Mircea Vodă și Voința Găiseanca!

Totodată golgeterii etapei sunt Techiu și Gheorghiță Viali (amândoi de la Viitorul Însurăței), ambii cu câte trei reușite!

Dar iată rezultatele complete și marcatorii acestei etape a opta din liga a patra brăileană la fotbal, așa cum le-am aflat de la Mihai Ianoș secretarul de la AJF Brăila:

   Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Ianca  1-2 (1-2)
Tănase(44) / Bratosin (11), Toni (20)
   Voința Vișani – Avântul Mircea Vodă  3-1 (2-0)
Nazîru (12), Corbu (31), Durbacă (52) / Ghioca (54)
   Gloria Movila Miresii – Viitorul Însurăței  1-10 (0-1)
Ilie (63) / Gagu (24, 68, 80), Banciu (52), Techiu (60, 71, 83), Gheorghiță Viali (70, 85, 87)
   Victoria Cazasu – Voința Găiseanca  4-0 (2-0)
Matei (37), Luchian (52), Orășeanu (79), Ivan (84)
   Old Boys Însurăței – Academia Stars Brăila  1-5 (0-2)
Urmeș (48) / Pîrlițeanu (23), Martinescu (35), Iocan (61), Durbacă (68), Olmazu (74)
   Sportul Chiscani a stat.

   După această etapă, lider este tot Victoria Traian, care are 24 de puncte. Pe locul secund se află Academia Stars Brăila cu 23 de puncte, iar podiumul este încheiat de Viitorul Însurăței, care are 19 puncte. Ultimile clasate sunt Avântul Mircea Vodă cu 3 puncte și Voința Găiseanca cu 0 puncte.

Următoarea etapă, a noua, programează sâmbătă cu începere de la ora 10 (juniorii) și 12 (seniorii), următoarele partide:

   Victoria Traian – CS Făurei
   Voința Găiseanca – Old Boys Însurăței
   Viitorul Însurăței – Victoria Cazasu
   Avîmtul Mircea Vodă – Gloria Movila Miresii
   Viitorul Ianca – Voința Vișani
   Sportul Chiscani – Pandurii Tudor Vladimirescu
   Academia Stars Brăila
va sta.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Pe aceeași temă