Liderul Ligii 2 nu va fi văzut la TV în deplasarea de la Reșița, dar nici meciul ASU Poli – Farul. Programul jocurilor și televizărilor din etapa a 7-a

Marius ANGHEL 09 Sep. 2019, 18:10 Campionat
Liderul Ligii 2 nu va fi văzut la TV în deplasarea de la Reșița, dar nici meciul ASU Poli - Farul.** Programul jocurilor și televizărilor din etapa a 7-a

Săptămâna aceasta va fi una încărcată pentru majoritatea echipelor din Liga 2. În afară de SCM Gloria Buzău, Daco-Getica București, Pandurii Târgu Jiu și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, eliminate în faza anterioară, celelalte 16 cluburi vor juca marți sau miercuri în Turul 4 al Cupei României, acolo unde trei meciuri vor fi alcătuite din adversari din eșalonul secund: Sportul Snagov – Petrolul Ploiești, CSM Reșița – ASU Politehnica Timișoara și Rapid – Dunărea Călărași. Apoi, sâmbătă, duminică sau luni sunt programate partidele din campionat.

Cu două meciuri care urmează să fie reprogramate cel mai probabil în noiembrie (Petrolul – Csikszereda și „U” Cluj – UTA), campionatul Ligii 2 a ajuns la etapa a 7-a.

Sâmbătă, de la ora 11:00, se vor desfășura cinci partide, la Reșița, Drobeta Turnu Severin, Buzău, București (Metaloglobus) și Miercurea Ciuc, iar de la ora 11:30 începe Dunărea Călărași – „U” Cluj, meci care va fi și transmis la TV. Liderul Ligii 2, Turris Oltul Turnu Măgurele joacă la Reșița, însă televiziunile n-au fost interesate de un astfel de meci care i-ar putea aduce echipei lui Erik Lincar primul pas greșit în acest sezon.

În aceeași zi se va mai jucat și ASU Politehnica – Farul, dar de la ora 14:00, fiindcă așa s-au înțeles cele două echipe, nu pentru că ar urma să fie transmisă în direct.

Duminică, primul joc al zilei are loc la Arad, de la ora 11:30, între UTA și CS Mioveni, adică ocupantele locurilor 4, respectiv 2. Acesta va fi și derby-ul rundei. Iar de la ora 15:30, la Pitești, se întâlnesc Campionii FC Argeș și Rapid, alte două formații cu obiectiv promovarea.

În fine, runda se va încheia luni seară, la Ploiești, când, de la ora 18:00, se vor întâlni Petrolul și Sportul Snagov, echipe care vor reedita meciul pe care îl vor disputa și miercuri, însă atunci o fac în Cupa României.

Desfășurarea LIVE-TEXT a meciurilor din campionatul Ligii 2 o poți urmări doar pe Liga2.ProSport.ro, singurul site național care promovează fotbalul din ligile inferioare.

VEZI CLASAMENTUL LIGII 2 și GOLGHETERII

Program etapa a 7-a:

sâmbătă, 14 septembrie, ora 11:00
CSM Reșița – Turris Oltul Turnu Măgurele    
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna     
SCM Gloria Buzău – Daco-Getica București     
Metaloglobus București – Pandurii Târgu Jiu     
FK Csikszereda – Ripensia Timișoara   

sâmbătă, 14 septembrie, ora 11:30
Dunărea Călărași – Universitatea Cluj DigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1

sâmbătă, 14 septembrie, ora 14:00
ASU Politehnica Timișoara – Farul Constanța    

duminică, 15 septembrie, ora 11:30
UTA Arad – CS Mioveni DigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1

duminică, 15 septembrie, ora 15:30
Campionii FC Argeș – RapidDigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1

luni, 16 septembrie, ora 18:00
Petrolul Ploiești – Sportul SnagovDigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1  

Etapa a 8-a, neprogramată:

sâmbătă, 21 septembrie, ora 11:00
Farul Constanța – Ripensia Timișoara    
Sportul Snagov – FK Csikszereda    
Universitatea Cluj – Petrolul Ploiești    
CS Mioveni – Dunărea Călărași    
Pandurii Târgu Jiu – UTA Arad    
Daco-Getica București – Metaloglobus București    
Rapid – SCM Gloria Buzău    
Concordia Chiajna – Campionii FC Argeș    
Turris Oltul Turnu Măgurele – Viitorul Pandurii Târgu Jiu    
ASU Politehnica Timișoara – CSM Reșița   

VEZI CLASAMENTUL LIGII 2 și GOLGHETERII

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 09 Sep. 2019, 18:10 Campionat
Pe aceeași temă