Derby-ul „U” Cluj – Petrolul deschide etapa a 8-a a Ligii 2! Poli – Reșița, neinteresant pentru televiziuni. Programul meciurilor și televizărilor

Marius ANGHEL 16 Sep. 2019, 14:49 Campionat
Derby-ul

Etapa a 8-a a campionatului Ligii 2 se va întinde de vineri și până luni seară. Datele oficiale de desfășurare ale celor zece meciuri au fost stabilite de Departamentul Competiții al Federației Române de Fotbal, iar televiziunile au decis să transmită câte un meci pe zi, intervalul orar nefiind unul care să se repete la cele patru opțiuni.

Astfel, etapa a 8-a debutează cu chiar cel mai important meci al ei. Vineri, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, are loc derby-ul dintre Universitatea Cluj și Petrolul, două echipe care țintesc promovarea și în acest sezon, după ce în cel trecut au ratat-o, însă care acum au situații diferite în clasament. Ploieștenii sunt în partea superioară, nu însă pe podium, în timp ce clujenii sunt pe un neverosimil penultim loc, cu doar trei puncte.

Sâmbătă, de la ora 11:00, sunt programate cinci partide, la Ghermănești, Mioveni, Târgu Jiu, București (Juventus) și Turnu Măgurele, însă niciuna nu a fost atrăgătoare pentru televiziuni, chiar dacă avem întâlniri ca CS Mioveni – Dunărea Călărași sau Pandurii – UTA.

Opțiunea televiziunilor pentru ziua de sâmbătă a fost jocul dintre Concordia Chiajna și Campionii FC Argeș, programat de la ora 12:30. Și tot sâmbătă are loc meciul dintre ASU Poli și CSM Reșița, acesta fiind mutat la ora 16:30 la solicitarea în special a timișorenilor, care urăsc să joace dimineața.

Duminică are loc un alt meci interesant. De la ora 12:30, în Regie, Rapid primește vizita SCM Gloriei Buzău. Formația antrenată de Ilie Stan e a doua clasată și în acest sezon a stat două etape pe poziția de lider, în timp ce cea pregătită de Daniel Pancu n-a ajuns deocamdată pe podium, însă se apropie, momentan fiind pe locul 5, la trei puncte în spatele buzoienilor. Aceasta este a treia opțiune a televiziunilor în această etapă.

În fine, meciul care încheie runda are loc luni, de la ora 17:00, la Constanța. Farul și Ripensia se vor întâlni pe stadionul „Gheorghe Hagi”, iar în cazul în care partida va avea mai multe minute de prelungiri, riscă să se joace pe întuneric, fiindcă arena nu mai are instalația de nocturnă funcțională. Era să se întâmple acest lucru la meciul Farul – Petrolul.

Desfășurarea LIVE-TEXT a meciurilor din campionatul Ligii 2 o poți urmări doar pe Liga2.ProSport.ro, singurul site național care promovează fotbalul din ligile inferioare.

VEZI CLASAMENTUL LIGII 2 și GOLGHETERII

Program etapa a 8-a:

vineri, 20 septembrie, ora 18:00
Universitatea Cluj – Petrolul PloieștiDigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1   

sâmbătă, 21 septembrie, ora 11:00
Sportul Snagov – FK Csikszereda    
CS Mioveni – Dunărea Călărași    
Pandurii Târgu Jiu – UTA Arad    
Daco-Getica București – Metaloglobus București    
Turris Oltul Turnu Măgurele – Viitorul Pandurii Târgu Jiu    

sâmbătă, 21 septembrie, ora 12:30
Concordia Chiajna – Campionii FC ArgeșDigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1   

sâmbătă, 21 septembrie, ora 16:30
ASU Politehnica Timișoara – CSM Reșița    

duminică, 22 septembrie, ora 12:30
Rapid – SCM Gloria Buzău DigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1   

luni, 23 septembrie, ora 17:00
Farul Constanța – Ripensia TimișoaraDigiSport 1, LookSport, TelekomSport 1

Etapa a 9-a, neprogramată:

sâmbătă, 28 septembrie, ora 11:00
CSM Reșița – Farul Constanța    
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – ASU Politehnica Timișoara    
Campionii FC Argeș – Turris Oltul Turnu Măgurele    
SCM Gloria Buzău – Concordia Chiajna    
Metaloglobus București – Rapid    
UTA Arad – Daco-Getica București    
Dunărea Călărași – Pandurii Târgu Jiu    
Petrolul Ploiești – CS Mioveni    
FK Csikszereda – Universitatea Cluj    
Ripensia Timișoara – Sportul Snagov    

VEZI CLASAMENTUL LIGII 2 și GOLGHETERII

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 16 Sep. 2019, 14:49 Campionat
Pe aceeași temă