Victoria Traian a câștigat derby-ul cu Stars Brăila și a mai făcut un pas spre barajul promovării

Marius ANGHEL 19 May. 2015, 11:10 Ligi județene
Victoria Traian a câștigat derby-ul cu Stars Brăila** și a mai făcut un pas spre barajul promovării

În etapa a 23-a a Ligii a IV-a Brăila s-au consemnat patru victorii ale echipelor gazdă și doar una în contul formațiilor vizitatoare. Victoria Traian a câștigat derby-ul cu Stars Brăila la scor de neprezentare. Liderul putea deschide scorul în minutul 14, când Vali Durbacă a centrat în careul advers, însă Postolea a trimis mingea razant cu transversala porții apărate de Tudor. Stars a replicat imediat pe contraatac prin Andrei Crăciun, însă nici mingea șutată de acesta nu a avut darul să modifice tabela. Cu cinci minute înainte de pauză, Ciocan a plecat într-o incursiune personală de la mijlocul terenului și a șutat la colțul lung pentru 1-0.

La cinci minute de la reluare, Iordache a avut în vârful bocancului golul egalizator. Jucătorul echipei Stars Brăila a rămas singur cu portarul gazdelor, dar a șutat imprecis. Au urmat două lovituri de colț și tot atâtea gafe ale portarului George Tudor, iar Marius Barbu a realizat „dubla”.

Viitorul Însurăței, pentru care Techiu și Mirescu au înscris de câte două ori fiecare, a realizat scorul etapei, 6-1, în partida de pe teren propriu cu Victoria Old Boys Însurăței. Voința Vișani a obținut o victorie surprinzătoare, 2-1, în disputa cu Sportul Chiscani, ambele goluri ale gazdelor fiind marcate de fostul atacant de la CF Brăila, Cosmin Mândroasa. Viitorul Ianca a trecut cu 3-0 de Gloria Movila Miresii, iar CS Făurei, cu multe absențe în lot, s-a impus cu 1-0, pe terenul ultimei clasate, Voința Găiseanca. Victoria Cazasu a câștigat la „masa verde”, deoarece echipa pe care urma să o întâlnească în această rundă, Avântul Mircea Vodă, s-a retras din campionat.

După 23 de etape, locul întâi este deținut de Victoria Traian cu 60 de puncte, pe locul al doilea se află Viitorul Însurăței, 53 puncte, iar pe al treilea Stars Brăila, 43 puncte.

Rezultatele și marcatorii etapei a 23-a:

Voința Vișani – Sportul Chiscani 2-1 (1-0)
Mândroasa (27, 58) / Crăciun (87)
Viitorul Ianca – Gloria Movila Miresii 3-0 (2-0)
Burlacu (11), Bratu (35), Toni (80)
Avântul Mircea Vodă – Victoria Cazasu 0-3 / omologat
Viitorul Însurăței – Victoria Old Boys Însurăței 6-1 (4-0)
Techiu (13, 60), Mirescu (28, 37), Banciu (39), M. Ion (87) / V. Gheorghe (88)
Voința Găiseanca – CS Făurei 0-1 (0-0)
Trestianu (75)
Victoria Traian – Stars Brăila 3-0 (1-0)
Ciocan (40), M. Barbu (65, 73)

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 19 May. 2015, 11:10 Ligi județene
Pe aceeași temă