Vali Năstase, numit antrenor principal la FC Argeș 1953. Obiectivul pentru noul sezon e promovarea

Marius ANGHEL 23 Jul. 2015, 15:34 Ligi județene

Echipa suporterilor alb-violeți din Pitești, FC Argeș 1953, a anunțat miercuri, prin intermediul unui comunicat de presă pe site-ul oficial, că în noua ediție de campionat a Ligii a IV-a va porni la drum cu un nou staff tehnic. Conducătorii grupării care în recentul campionat încheiat a ratat de puțin participarea la barajul de promovare în Liga 3 au decis ca echipa să fie condusă în noul sezon de fostul jucător al lui FC Argeș sau Dinamo, Valentin Năstase, renunțându-se astfel la serviciile lui Mihai Zanfir. Aflat la prima astfel de experiență, Năstase va fi ajutat de un alt debutant, „secundul” Iulian Tameș.

„În urma ședinței Consiliului Director al FC Argeș 1953, Valentin Năstase a fost numit antrenor principal al echipei alb-violete. Acesta îl va avea antrenor secund pe Iulian Tameș. Cei doi își vor începe munca chiar de astăzi, 22.07.2015, cu ocazia reunirii lotului pe stadionul din Ștrand, la ora 18:00. Totodată vor superviza și o selecție de jucători noi pentru completarea lotului actual. Prezentarea oficială va fi făcută într-o conferință de presă ce va avea loc săptămâna viitoare (revenim cu detalii).

Îi mulțumim lui Mihai Zanfir pentru munca depusă sezonul precedent. Le urăm succes noilor antrenori și îi asigurăm de sprijinul nostru. Vă invităm să le fim alături diseară pe Stadionul Ștrand” a fost mesajul conducerii echipei pe fcarges1953.ro.

Obiectivul e promovarea în Liga 3

Cei doi noi antrenor și-au început deja aventura pe banca tehnică, miercuri dând start pregătirii pentru noul sezon. După o pauză de peste o lună, alb-violeții au demarat intens pregătirea viitorul campionat, în care obiectivul echipei va fi promovarea în Liga a III-a.

Alături de jucătorii ce au evoluat și sezonul precedent pentru formația piteșteană, pe stadionul din Ștrand s-au pregătit aproximativ 20 de jucători aflați în probe, care trebuie să-i convingă pe antrenorii echipei că merită să facă parte din lot. Selecțiile vor continua și în zilele următoare.

 

Marius ANGHEL 23 Jul. 2015, 15:34 Ligi județene
Pe aceeași temă