Uricaniul a produs surpriza, în Județeană

11 Sep. 2011, 01:06 Ligi județene
Uricaniul a produs surpriza,** în Județeană

Echipa de fotbal Minerul Uricani a reușit surpriza în Divizia Județeană, impunându-se în fața mult mai experimentatei formații Universitatea Petroșani, cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Chișcă, din lovitură de pedeapsă. „Sunt foarte mulțumit de evoluția echipei având în vedere faptul că avem foarte mulți tineri în echipă”, a declarat președintele Vasile Scurtu.

A revenit și Baltaru

Muștruluit de conducere că a părăsit echipa într-un moment dificil, antrenorul Nicolae Baltaru a revenit pe banca tehnică chiar la meciul cu Universitatea Petroșani, iar revenirea sa a fost de bun augur pentru că echipa din Uricani și-a trecut în cont cea de-a treia victorie.
„Mă bucur că antrenorul s-a gândit mai bine și a revenit alături de noi. I-a mobilizat bine pe jucători și totul a ieșit perfect pentru noi”, a mai spus Scurtu.

Și-au luat banii

Minerul Uricani a încheiat o săptămână de foc cu două meciuri victorioase și cu datoriile achitate către foștii săi jucători, Sansiro Ciocoi și Robert Daj. „Am reușit să le achităm celor doi jucători banii restanți astfel că nu vor fi probleme ca noi să nu fim programați în campionat”, au spus oficialii.

articol scris de Loredana Juglea

11 Sep. 2011, 01:06 Ligi județene
Pe aceeași temă