Unirea Casimcea termină anul pe primul loc în clasament!

Marius ANGHEL 11 Dec. 2012, 12:49 Ligi județene
Unirea Casimcea** termină anul pe primul loc în clasament!

Cu patru puncte avans față de principala contracandidată la titlu, campioana rămâne lider indiferent de rezultatul de la Frecăței

La sfârșitul săptămânii trecute, prima etapă a returului din Liga a IV-a n-a adus nicio surpriză în ceea ce privește rezultatele înre­gis­trate, poate cu excepția meciu­lui de la Cerna dintre Triumf și Arrubium. Cunoscută fiind adver­sitatea dintre cele două echipe din vestul județului, un fel de UTA Arad – Politehnica Timișoara, păstrând proporțiile, meciul se anunța unul echilibrat și nu ar fi surprins pe nimeni o victorie a gazdelor, ba chiar mai degrabă un rezultat de egalitate. Echipa orașului Măcin totuși a fost mai inspirată în ofensivă și din puținele ocazii și-a concre­tizat două dintre ele, spre deosebire de gazde care n-au scuturat plasa porții niciodată.

Un meci la fel de echilibrat se anunța și disputa de la Jurilovca dintre Razim și Viitorul Frecăței. Oaspeții au condus la pauză cu 2-1, însă pregătirea fizică i-a trădat în partea a doua a jocului câști­gată cu scor de forfait de gazde la capătul unui arbitraj impe­cabil al unei brigăzi din Constanța.

Liderul la zi al Ligii a IV-a a făcut scor cu Hamangia Baia, scor 5-1, după ce în meciul tur, disputat pe teren neutru cam­pioana a tremurat până în ultimele minute pentru cele trei puncte. Cu 3-1 s-a impus și principala contracan­didată la titlu, Izbânda M. Kogălniceanu, la Babadag acolo Granitul n-a fost suficient de tare pentru a ține piept echipei lui Cazacu și compania.

Scor fluviu pe malul lacului Razelm și la Sarichioi, acolo unde Pescărușul a câștigat cu 8-0 meciul cu ultima clasată Gloria Agighiol, însă cele mai multe goluri s-au înscris la Horia. După un confortabil 4-1 la pauză pentru Troesmis Turcoaia, repriza secun­dă s-a terminat egal 3-3 astfel încât scorul final a fost unul mai rar pe terenurile de fotbal: Tractorul – Troesmis 4-7.

În fine, cu 3-0 au câștigat sâmbătă Săgeata Stejaru meciul cu Sarica Niculițel după doar 1-0 la pauză și respectiv Luceafărul Slava Cercheză în deplasarea de la Somova, fără joc pentru că gazdele nu s-au prezentat la meci fiind între două conduceri ale clubului.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Marius ANGHEL 11 Dec. 2012, 12:49 Ligi județene
Pe aceeași temă