Un nou succes, dublat de un joc încântător

Mihai Andries 09 Feb. 2013, 22:58 Ligi județene
Un nou succes,** dublat de un joc încântător

Cinci victorii consecutive în amicale pentru ˝Ripi˝! S-a incheiat 3-2 pentru ai noștri în confruntarea cu CS Ghiroda, ocupanta locului 3 din ˝D˝ Timiș. Deși mulți jucători importanți echipei nu au putut evolua în această dimineață, băieții antrenați de Radu Suciu și Ovidiu Olariu au reușit poate cel mai bun meci din perioada de pregătire, golurile galben-roșilor venind de la Costea, Gaitin și Mogoș, ripensiștii fiind mereu la conducerea jocului.

Ghiroda a avut un start mai bun de partidă, reușind să-și creeze mai multe ocazii la poarta lui Butoi în prima parte a reprizei I, însă, incet-încet, Uzun și colegii săi au pus stăpânire pe joc, impunând ritmul și dominându-și adversarul. Golul a venit de la Cezar Costea, cel folosit pe post de vârf în meciul de astăzi reușind o scăriță de efect peste goalkeeper-ul advers, la finele unei pase filtrante marca Păscăleanu.

După pauză, contrar jocului, adversarii au egalat prin Plopeanu, la finele unei mingi bâlbâite în careul nostru, ca 10 minute mai târziu Gaitin să profite de o eroare a portarului Vlas, intrat la pauză, și să marcheze pentru 2-1. Golgheterul Ghirodei, Baranyi, a restabilit egalitatea, iar Mogoș, servit excelent de Popa, după o incursiune pe partea stângă, a îndeplinit formalitatea de a trimite mingea în poartă din 2 metri.

Ripensia – Ghiroda 3-2 (1-0)
Au marcat Costea, Gaitin, Mogoș/ Plopeanu, Barany 

Ripensia Timișoara (manager Radu Suciu): Butoi – Mihai, Hoța, Uzun, Roșu – Boangheș, Petrișor – Radu, Păscăleanu, Popa – Costea. Au mai intrat Mogoș, Cărpinișan, Bagiu, Gaitin, Indic și Uță.

CS Ghiroda (antrenor Alin Miloș): Mateescu – Popa, Borchescu, Andrei Bogdan, Plopeanu, Marius Andrei, Străuț, Popa T., Faimoc, Baranyi, Pătrașcu. Au mai intrat Vlas, Bura, Giuchici, Danci, Protopopu, Fieruț și Zlatko.

Marți, echipa se va deplasa la Recaș, unde, probabil, se va efectua un joc-școală de la ora 15. Sâmbăta viitoare, de la ora 13, ne întoarcem pe sintetic pentru un amical cu juniorii mari de la LPS Banatul. Galben-roșiii continuă, astfel, pregătirea conștiincioasă pentru retur, dar și pentru meciul din Cupa României, care se va juca pe 24 februarie, împotriva celor de la Auto Timișoara.

 

Sursa: Ripensia Timișoara

Mihai Andries 09 Feb. 2013, 22:58 Ligi județene
Pe aceeași temă