Turul Micula și-a sărbătorit poziția de lider

Marius ANGHEL 19 Nov. 2013, 12:47 Ligi județene
Turul Micula** și-a sărbătorit poziția de lider

Liga a IV-a Satu Mare s-a încheiat odată cu etapa a 17-a, desfășurată sâmbătă și duminică. Avem așadar „campioanele de toamnă” în cele două serii. Seria A fost dominată de Turul Micula, echipă antrenată de Milu Petric și termină anul cu 3 puncte avans față de locul 2, Talna Orașu Nou.

Pentru această reușită, duminică după meciul cu Livada s-a organizat un banchet pentru a sărbători poziția de lider în clasament. S-au adunat toți jucătorii, toți cei care susțin această echipă, în frunte cu primarul din Micula, Istvan Dobos. Timp de câteva ore în Casa de Cultură din Micula s-a cântat, s-a dansat pe muzica oferită de Sorinel și Cristi Codrea.

Întreaga echipă care a muncit pentru poziția de lider este formată din: Crișan Adrian, Duca Vlad – portari, Bococi Vasile, Sandor Gyula, Pop Remus, Varga Tobias, Ilban Bogdan, Stoian Marius, Godje Daniel, Varga Rajmond, Varga Zsolt, Mike Robert, Pătcaș Sorin, Szucs Loránd, Lucian Ioan, Lupuț Napoleon Cristian. Antrenor principal: Emil Petric. Colaboratori: Varga Miklos, Gerstenmaier Istvan. Președinte: Dobos Csaba. Asistent sanitar:Ilonczai Katalin.

În Seria B, pe primele două locuri se află Someșul Oar și Cămin, cele care au acumulat fiecare 43 de puncte. Oarul ocupă prima poziție având un golaveraj mai bun (117-17) față de Cămin (69-22).

Așadar, Liga a IV-a de fotbal ia pauză până în primăvara anului viitor. Desigur, se vor mai juca unele restanțe. Totodată, în curând vom mai avea meciuri în Cupa României – faza județeană.

Sursa: Informația Zilei

Marius ANGHEL 19 Nov. 2013, 12:47 Ligi județene
Pe aceeași temă