Tudor Vladimirescu a realizat scorul etapei la Găiseanca, dar tot Victoria Traian este lider

Tudor Vladimirescu a realizat scorul etapei la Găiseanca,** dar tot Victoria Traian este lider

Sâmbătă la orele prânzului, pe șase terenuri ale județului Brăila au avut loc tot atâtea partide care au contat pentru etapa a cincea a ligii a patra brăilene la fotbal. Dintre cele șase jocuri, gazdele au câștigat trei, oaspeții au obținut și ei victorii în două partide, iar alte două meciuri s-au terminat la egalitate. Scorul acestei runde a fost realizat de Pandurii Tudor Vladimirescu, care a câștigat pe terenul Voinței Găiseanca cu scorul de 5-0, în timp ce  Viitorul Ianca s-a impus, dar  „numai” cu 5-1 în meciul jucat pe terenul Avântului din Mircea Vodă, iar un alt joc s-a terminat cu un rezultat de egalitate aici fiind vorba de meciul CF Făurei – Victoria Cazasu încheiat cu scorul de 1-1!

Succesele gazdelor au fost obținute de Academia Stars Brăila, Victoria Traian și Viitorul Însurăței, care s-au impus în fața Voinței Vișani, Gloria Movila Miresii și a Sportului din Chiscani! A fost o etapă în care s-au marcat în total un număr de 22 de goluri, 9 fiind marcate de gazde, iar 13 de echipele vizitatoare!

Dar iată rezultatele exacte și marcatorii din această rundă a cincea a ligii a IV-a brăilene la fotbal, așa cum ne-au fost ele oferite cu amabilitate de Mihai Ianoș secretarul AJF Brăila:

   CS Făurei – Victoria Cazasu  1-1 (1-0)
Nenciu (34) / Toader (63)
   Academia Stars Brăila – Gloria Movila Miresii  1-0 (1-0)
Neta (24)
   Victoria Traian – Voința Vișani  4-1 (3-0)
Ciocan (12), Zăgan (23, 34), Barbu (54) / Nazîru(48)
   Voința Găideanca – Pandurii Tudor Vladimirescu  0-5 (0-4)
Jianu (3), Jica (7), Gologan (55, 65), Fătu (71)
   Viitorul Însurăței – Sportul Chiscani  2-1 (1-0)
Banciu (7), Techiu (72) / Cazacu (64)
   Avântul Mircea Vodă – Viitorul Ianca  1-5 (1-2)
Vizireanu (39) / Iacob (7), Ciucașu (26)Irimia (70), Toni (73), Ștefan (82)
   Old Boys Însurăței a stat.

   După cinci etape jucate până acum în liga a IV-a brăileană la fotbal primul loc este ocupat de Victoria Traian care are 15 puncte, pe locul secund este Academia Stars Brăila, care are 13 puncte, iar podiumul este închis de Viitorul Însurăței care are 12 puncte, dar și un meci mai puțin disputat! Pe ultimile poziții se află după această rundă, Gloria Movila Miresii cu 1 punct și Voința Găiseanca care are 0 puncte.

   Etapa viitoare, a VI-a, programează sîmbătă 28 septeptembrie cu începere de la ora ora 10 (juniorii și 13 (seniorii) următoarele partide;

   Sportul Chiscani – Avântul Mircea Vodă
   Pandurii Tudor Vladmirescu – Viitorul Însurăței
   Voința Vișani – Voința Găiseanca
   Gloria Movila Miresii – Victoria Traian
   Victoria Cazasu – Academia Stars Brăila
   Viitorul Ianca
va sta.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Pe aceeași temă