Tudor Vladimirescu a realizat scorul etapei, iar Viitorul Însurăței a câștigat derbyul etapei de la Traian

Marius ANGHEL 28 Oct. 2013, 14:31 Ligi județene
Tudor Vladimirescu a realizat scorul etapei,** iar Viitorul Însurăței a câștigat derbyul etapei de la Traian

Sâmbătă au avut loc meciurile etapei cu numărul 10 din cadrul ligii a IV-a brăilene la fotbal, rundă în cadrul căreia, la Traian, s-a disputat și derbyul actualei ediții de campionat. A fost o etapă dominată de echipele oaspete care s-au impus în trei partide, un joc s-a terminat la egalitate iar gazdele au obținut doar două victorii. Cel mai așteptat joc al acestei runde a avut loc la Traian, acolo s-su întâlnit ocupantele primelor două locuri în clasament, este vorba de Victoria din localitate și Viitorul Însurăței. La capătul unui meci în care echipa antrenată de Marian Stăvărache a făcut legea pe teren, Viitorul din Însurăței s-a impus cu scorul de 3-1 rămânând astfel singura formație care a obținut maximum de puncte după zece partide jucate în actuala ediție de campionat!

Scorul acestei etape a fost realizat de Pandurii Tudor Vladimirescu în meciul cu Viitorul Galbenu, iar după acest succesPandurii au urcat pe ultima treaptă a podiumului dar la mare distanță distanță de lider. Cealaltă victorie a gazdelor a fost obținută de Sportul Chiscani în dauna celor de la Victoria Cazasu, iar în rest au câștigat oaspeții. Astfel, CS Făurei s-a impus pe terenul „lanternei roșii” la un scor care ne scutește de orice comentarii (și unde Popa a marcat de trei ori), Viitorul Ianca a învins surprinzător pe Old Boys Însurăței, iar singurul joc încheiat nedecis a fost acela de la Vișani.        

A fot o etapă în care s-au marcat în total un număr de 32 de goluri (19 gazdele și 13 oaspeții), dar iată rezultatele complete și marcatorii acestei runda a X-a din cadrul ligii a IV-a brăilene la fotbal, așa cum ne-au fost ele oferite de Mihai Ianoș secretarul AJF Brăila:

   Voința Găiseanca – CS Făurei  0-4 (0-2)
Vlăducă (12), Popa (21, 63, 72)
   Sportul Chiscani – Victoria Cazasu  4-1 (1-1)
Crăciun (43, 74), Băndărică (73), Stoian (83)/ Buhai (6)
   Voința Vișani – Avântul Mircea Vodă  2-2 (0-2)
Puiu (62), Dobrică (85)/ Ghioca (15, 29)
   Victoria Traian – Viitorul Însurșței  1-3 (0-3)
Veber (38)/ Banciu (65), Cotigă (81), Techiu (90+4)
   Old Boys Însurăței – Viitorul Ianca  1-3 (0-3)
Movileanu (67)/ Toni (8, 40), Ciucașu (40)
   Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Galbenu  11-0 (4-0)
Fătu (11, 72), Tănase (14, 76), E. Cristian (28), Iordache (40, 62), Andrieș (60), Colgiu (70), Apostol (74), Mândroiu (79)

   După aceste meciuri pe primul loc se află, cu maximum de puncte, Viitorul Însurăței (30p.), locul al doilea este ocupat Victoria Traian cu 23 de puncte, iar apoi urmează alte trei formații cu acelși număr de puncte, 18, dar care sunt departajate de golaveraj: Pandurii Tudor Vladimirescu, Sportul Chiscani și CS Făurei. Pe ultimile două locuri au rămas Viitorul Galbenu cu 3 puncte și Voința Găiseanca cu 0 puncte.
   
   Etapa viitoare, a XI-a, programează sâmbătă 5 noiembrie cu începere de la 11 (juniorii) și 13 (seniorii) următoarele partide:

   CS Făurei – Sportul Chiscani
   Avântul Mircea Vodă – Voința Găiseanca
   Viitorul Ianca – Voința Vișani
   Viitorul Însurăței – Old Boys Însurăței
   Viitorul Galbenu – Victoria Traian
   Victoria Cazasu – Pandurii Tudor Vladimirescu

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 28 Oct. 2013, 14:31 Ligi județene
Pe aceeași temă