Tricolorul Alparea a devenit campioana Bihorului

08 Jun. 2012, 14:15 Ligi județene

Tricolorul Alparea a câștigat titlul de campioană a județului Bihor la fotbal, după ce miercuri, în ultima etapă a sezonului 2011-2012, a surclasat pe teren propriu, cu scorul de 14-0, formația de pe ultimul loc din Liga a IV-a, Stăruința Săcuieni.

Meciul s-a anunțat de la început un deja vu, oaspeții prezentându-se doar cu 9 jucători și anunțau că dacă o să primească peste 4 goluri vor abandona lupta. Nu au respectat întru totul această promisiune și, chiar dacă în minutul 23 s-au văzut conduși cu 5-0, au continuat. Au marcat în acest interval Șerban Pop (min. 2), S. Ban (min. 8), Bulz (min. 10) și Răzvan Ardelean (min. 21 și 23, prima dată din penalti). De altfel, Răzvan Ardelean avea să fie omul meciului.

În minutul 28 avea să vină golul 6, marcat de același Ardelean, iar în minutul 30 al șaptelea, bifat tot de el. La pauză, scorul era 8-0 pentru Tricolorul, iar în a doua repriză, în minutul 49, Răzvan Ardelean și-a început recitalul. A marchat gol după gol în minutele 49, 51, 55, 58 și 60. După ce a marcat și Lascu în minutul 62 și a dus scorul de la 14-0, doi jucători ai gazdelor s-au dat accidentați. Cum Stăruința Săcuieni a rămas numai în 7 jucători, arbitrul a fluierat sfârșitul jocului, ceea ce a declanșat fiesta.

Cei de la Tricolorul, împreună cu tot staff-ul și primarul alături au încins o horă a bucuriei, în aplauzele publicului spectator. Au fost premiați apoi de reprezentanții AJF, cu medaliile de campioni și trofeul pentru titlul adjudecat. Pentru antrenorul Mircea Madar a fost al doilea titlu câștigat după cel cu Crișul Aleșd, în 1997.

După premiere și după ce s-a aflat că Răzvan Ardelean, cu 29 de goluri, nu este golgheterul competiției totuși, fiindcă Zadori, de la Cetatea Biharea a marcat de 31 de ori, toată lumea a fost invitată să sărbătorească la masă cu bogracs și mici.

În comuna Oșorhei s-a împlinit astfel un vis, echipa de fotbal urmând să joace barajul de promovare în Liga a III-a, cu reprezentanta județului Satu-Mare. Meciul va avea loc la Zalău, pe 20 iunie. Până atunci, pe 13 iunie elevii lui Madar mai au de disputat finala cupei, la Sântandrei, cu echipa locală Crișul, situată pe locul II în campionat, după ce miercuri a dispus pe teren propriu cu 5-4 de Luceafărul II.

În alte jocuri din ultima rundă a Ligii a IV-a Bihor, la Țtei, gazdele de la CSO au remizat cu cei din Mădăras cu 3-3 la Șețchea, Locadin a învins Poiana Budureasa cu 2-1 la Biharea, Cetatea – Crișul Aleșd 4-1, cu 4 goluri marcate de Zadori, iar la Popești, Viitorul din localitate a fost surclasat de cel din Borș, tot Viitorul, așadar, cu 6-2.

S-a tras cortina așadar peste sezonul 2011-2012 și în Liga a IV-a, cu echipa din Alparea fericită și care speră ca din toamnă să evolueze în Liga a III-a, pe un stadion cu tribune și vestiare refăcute. Până atunci însă, finala cupei și meciul de baraj sunt cele mai importante.

Sursa: Bihoreanul

Foto: bihon.ro

08 Jun. 2012, 14:15 Ligi județene
Pe aceeași temă