Suporterii lui ASU Poli revin la deplasările pe bicicletă. Timișorenii sunt la prima inițiativă în 2014

ASU Politehnica joacă sâmbătă dimineață în apropiere de Timișoara, la Giroc, prilej cu care fanii alb-violeți au hotărât că se impune și o deplasare organizată pe două roți. Suporterii echipei de pe „Știința” nu sunt la prima inițiativă de acest gen, însă aceasta va fi prima din 2014 și totodată în premieră la un meci din Liga a IV-a Timiș.

Imaginile cu suporterii alb-violeți călătorind în grup pe biciclete la meciuri din alte localități au făcut încojurul țării când gruparea timișoreană evolua doar în Campionatul Județean, Liga a V-a. Prima a fost în 2012, la Giarmata Vii, în timp ce a doua s-a produs anul trecut, când echipa a avut joc la Urseni. În mod inedit, cu acea ocazie „convoiul bicicliștilor” s-a întâlnit pe drum cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu, acesta a urat succes lui ASU Poli, dar se arătase deranjat că doi fani îi strigaseră: „AC Recaș nu e Poli”.

Deplasarea pe biciclete pentru meciul cu CS Giroc a fanilor timișoreni va începe sâmbătă, de la ora 9.30, din parcarea Bibiliotecii UPT, aflată lângă Stadionul „Știința”. Ultrașii vor avea de pedalat aproximativ 7,5 kilometri pentru a-și vedea favoriții la lucru de la ora 11.00. Cu mașina călătoria durează doar un sfert de oră.

ASU Poli e lider în Liga a IV-a, cu 28 de puncte după zece runde.

Mai jos puteți vedea imagini de la prima inițiativă de acest gen a suporterilor lui ASU Poli:

Sursa: Sport9
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă