Suporterii lui ASU Poli au trecut granița pentru a-și ajuta „frații” din Serbia

Marius ANGHEL 25 May. 2014, 16:25 Special
Suporterii lui ASU Poli** au trecut granița pentru a-și ajuta

Misiunea de sprijin pentru sinistrații din Serbia organizată de formația susținută de suporterii alb-violeți a fost îndeplinită ieri. Suporterii Politehnicii din „D” au strâns ajutoare de-a lungul săptămânii și au făcut o deplasare umanitară peste graniță.

Fanii timișoreni au strâns ajutoare aproape cât contribuția unor mici state la asemenea acțiuni și într-un timp record. Vineri ultrașii și nu numai s-au mobilizat pentru a sorta alimentele, apa potabilă și celelalte obiecte strânse pentru cei afectați de inundații în apropierea capitalei Serbiei. 18 tone de apă plată, o sută de litri de ulei, circa 1.400 de conserve și alte ajutoare s-au numărat în contribuția simpatizanților ASU Poli, printre care s-a aflat și jucătorul Ionuț Vucea. Convoiul format dintr-un camion și două microbuze, alături de peste 60 de suporteri, a plecat ieri dimineață și s-a întors seara târziu. Suporterii au întâmpinat probleme specifice balcanice, de birocrație și nepăsare, dar s-au putut totodată bucura și de compania unor suporteri belgrădeni, care le-au venit în ajutor.

VEZI mai multe POZE de la eveniment

Acțiunea celor de la ASU Poli nu e singura din Timișoara de acest gen. Antrenorul lui BC Timișoara, Dragan Petricevic, a inițiat de asemenea o campanie de strângere de ajutoare pentru victimele inundațiilor din Serbia și Bosnia, la care a contribuit și clubul de rugby RCM Timișoara.

Sursa: Sport9
Foto: Facebook / Goran Mrakic

Marius ANGHEL 25 May. 2014, 16:25 Special
Pe aceeași temă