ACS Poli vrea front comun cu ASU în „războiul” cu Iancu. Timofte: „Am sperat că se va ajunge la un acord”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 30 Sep. 2014, 18:22 Seria 2
ACS Poli vrea front comun cu ASU în

Managerul sportiv al lui ACS Poli, Ion Timofte, spune că după ce nu s-a ajuns la un acord cu vechea societate patronată de Marian Iancu, privind numele purtat de alb-negrii, clubul va intra la rândul său într-un proces. Oficialul timișorenilor a explicat că există posibilitatea unei proceduri comune cu ASU și Universitatea Politehnica, împotriva cărora SC Politehnica SA începuse deja o acțiune pe plan intern.

Amenințările lui Iancu au prins contur și ACS Poli se regăsește acum într-o situația asemănătoare cu echipa susținută de suporteri în Liga a IV-a. „Știam că vom fi dați în judecată, am primit o notificare încă de când am depus dosarul de licențiere pentru Liga I, prin care domnul Iancu nu mai era de acord să permită clubului să joace sub această denumire. Am sperat că se va ajunge la un acord, dar din păcate nu s-a ajuns. Vom merge în instanță și vom vedea ce se va hotărî. Din câte știu, vom fi alături de ASU și Universitatea Politehnica în acest proces”, a declarat Ion Timofte.

ACS Poli nu a ajuns la un acord cu vechea societate, care nici în acest sezon nu are echipă, după ce a expirat înțelegerea cu privire la purtarea denumirii „Poli Timișoara”. În cazul în care pierd în instanță alb-negrii, la fel ca alb-violeții din „D”, pot risca să-și piardă denumirea și să fie puși la plată. Cum acțiunea împotriva lui ASU Poli e începută, ACS Poli ar putea fi nevoită să intre într-un proces separat. „Ideal era să nu fi fost despărțiți niciodată, dar dacă vor fi două procese separate asta e… Întâi să ajungem la pronunțarea în proces…”, a precizat „Tim”.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 30 Sep. 2014, 18:22 Seria 2
Pe aceeași temă