Pedalează pentru Poli! Suporterii alb-violeți vor face următoarea deplasare pe două roți

Marius ANGHEL 27 Sep. 2012, 11:49 Ligi județene
Pedalează pentru Poli!** Suporterii alb-violeți vor face următoarea deplasare pe două roți

Timișorenii pregătesc o premieră în fotbalul românesc: vor merge în număr mare la următorul meci, fiecare dintre ei călare pe o bicicletă.

ASU Politehnica, echipa susținută de suporterii timișoreni care nu agreează „proiectul Recaș”, are o deplasare foarte scurtă în acest sfârșit de săptămână, la Giarmata Vii. Ca de obicei, galeria va fi alături de alb-violeți, însă de această dată nu vor merge nici cu mașinile, nici cu autocarul, nici cu trenul.

Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 17. Cu două ore și jumătate mai devreme, suporterii se vor întâlni pe platforma TIMCO (Calea Circumvalațiunii), de unde vor porni spre Giarmata, călare pe biciclete. Cine nu are bicicletă este sfătuit să închirieze una (tariful este 3 lei pe oră sau 15 lei pe zi). Fiecare fan este rugat să aibă la îndemână o eșarfă sau un fular violet, pentru ca șirul de sute de biciclete să fie colorat corespunzător.

L-au luat pe Nincsovics

Odată cu prima înfrângere suferită de ASU Poli în acest sezon (3-5 cu Racovița), a devenit destul de clar că alb-violeții au nevoie de întăriri pentru ca echipa să devină cu adevărat favorită la promovarea în Liga a IV-a.
Primul nume nou apărut în echipa alb-violetă este Zoltan Nincsovics, fostul fotbalist al UMT-ului. Mijlocașul de 34 de ani a semnat marți cu echipa studențească și ar putea debuta pentru ASU Poli sâmbătă.

Articol scris de Radu FAUR

Marius ANGHEL 27 Sep. 2012, 11:49 Ligi județene
Pe aceeași temă