Suporterii Jiului amenință cu proteste dacă autoritățile locale nu-și respectă promisiunile: „De data aceasta facem unu de amploare”

Suporterii Jiului amenință cu proteste dacă autoritățile locale nu-și respectă promisiunile:**

Suporterii echipei de fotbal Jiul Petroșani, prin vocea grupurilor „Doar Jiul 1919” și „Noi din Vale”, iau atitudine și spun că vor face totul ca Jiul să nu rămână în anonimat.

„Suntem curioși dacă promisiunile făcute în urmă cu doar câteva luni au fost doar vorbe aruncate în vânt sau până la urmă se va întâmpla ceva. Am terminat sezonul pe un loc bun (8), având în vedere că băieții noștri nu au avut nicio motivație de a trage mai tare, dar au făcut-o pentru pasiunea de a juca fotbal și bineînțeles pentru Jiul. Majoritatea băieților lucrează acum și nu credem că ar mai dori sa joace gratis, oricât de mult ar iubi Jiul. Au și ei problemele lor. Abia așteaptă să înceapă antrenamentele și să tragă tare la promovare, însă nu au nici cea mai mica idee când vor începe antrenamentele. Până în momentul de față nimeni nu știe nimic de echipă, ce se va întâmpla cu clubul. Dintre oficialitățile Primăriei, nimeni nu a dat niciun comunicat. Vom face iarăși protest și de data aceasta unu de amploare dacă și promisiunile făcute de această dată vor fi încălcate” au spus cei din gruparea  „Doar Jiul 1919” și „Noi din Vale”.

Câmpean: „Nu aș spune nu unei reveniri în fotbalul din Vale”

Adi Câmpean, căpitanul echipei Retezatul Hațeg, formație ce a ratat promovarea în liga a treia la baraj, spune că nu s-ar opune unei reveniri la o echipă din Vale, acolo unde s-a lansat în fotbalul mare pe vremea când juca la Jiul Petroșani și Minerul Lupeni. „Deocamdată nu știu ce voi face, aștept să ne reunim la Hațeg și vom vedea. Cert este că suntem toți la final de contract. Mi-ar conveni să joc la o echipă din Vale, dar nu aș spune nu nici Hațegului pentru că m-am simțit bine acolo și am fost un grup foarte unit”, a declarat fundașul care va împlini 34 de ani.

Retezatul Hațeg a avut în componența sa 11 jucători din Valea Jiului.

Articol scris de Loredana Juglea
 

Pe aceeași temă