Ștefan Szilagyi, încă patru ani la șefia AJF Satu Mare

Mihai Andries 04 Feb. 2013, 09:40 Ligi județene

La sediul Asociației Județene de Fotbal au avut loc sâmbătă alegerile în ceea ce privește noua conducere a asociației. La ședință au particiat Dan Costin președintele AJF Sălaj și reprezentat din partea Federației Române de Fotbal. Alexandru Șimon din partea DJST Satu Mare și 60 de membrii AJF.

Dosarele s-au putut depune până în 14 ianuarie. Candidații care și-au depuns dosarele pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte sunt Ștefan Szilagyi, respectiv Pataki Zoltan și Cornel Ziman. Cei trei candidați au făcut parte din vechea conducere și au fost aleși în unanimitate de voturi. Cornel Ziman se va ocupa în continuare de Comisiuna Județeană de Arbitrii, iar Pataki Zoltan de Comisia de Competiții și Disciplină.

Astfel, Ștefan Szilagyi este din nou președintele Asociației Județene de Fotbal Satu Mare. Acesta va sta la conducere încă patru ani. Acesta a fost la conducere timp de 14 ani, timp în care a realizat foarte multe lucruri printre care „reînvierea” echipei Olimpia care este formată numai din jucători sătmăreni.

Tot în cadrul Adunării Generale Ordinare de Alegeri au fost aleși membrii Comitetului Executiv. Dacă până acum din comitet au făcut parte doi membrii, anul acesta s-a hotărât ca din cadrul comitetului să facă parte doar un singur membru în loc de doi. La Liga a IV-a a fost ales Alexandru Vincze din partea Dorolț și Liga V Vasile Zah din Dumbrava. Ca o mare noutate este faptul că și echipele de copii și juniori au un reprezentat în persoana lui Grigore Iuga din partea clubului Atletic Satu Mare.

Ștefan Szilagyi a declarat că Asociația Județeană de Fotbal va pune mare accent pe fotbalul de copii și juniori și se dorește promovarea tinerilor în cadrul instituției.

Articol scris de Veronica HODAS
 

Mihai Andries 04 Feb. 2013, 09:40 Ligi județene
Pe aceeași temă