Steaua a învins cu 7-1 în primul amical al iernii. Noile achiziții au marcat pentru echipa lui Marius Lăcătuș. Galeria roș-albaștrilor a făcut spectacol în tribune

Marius ANGHEL 03 Feb. 2018, 21:36 Ligi județene

Steaua București a încheiat primul cantonament al iernii, stagiu de pregătire efectuat în munți, la Forban, cu un amical disputat la Câmpina. Echipa pregătită de Ion Ion și Marius Lăcătuș a învins-o, sâmbătă, cu 7-1 pe Sportul Câmpina, într-o partidă în care au înscris și doi dintre fotbaliștii transferați în această iarnă de la echipe de eșalon superior.

Marcatorii liderului din Liga a 4-a București au fost Florin Răsdan, Ghiță Constantinescu, Marius Bâtfoi, Cătălin Mirea și Adrian Vâlcea, ultimii doi cu o dublă, anunță Asociația Steliștilor 1947.

În echipa de start aliniată de antrenorii Stelei s-au regăsit și fotbaliștii aduși în această iarnă, Răsdan și Bâtfoi, dar și mijlocașul Gabriel Peptănuș, fotbalist de 19 ani care a făcut pasul de la echipele de juniori.

La partidă au făcut deplasarea și circa 200 de suporteri care au făcut un show pirotehnic și au încurajat echipa roș-albastră.

Echipa de start a Stelei: Chiș – Zamfirescu, Lolescu, Sitaru, Turbatu, Constantinescu, Zeciu, Peptănuș, Răsdan, Bâtfoi, Predescu

Al doilea cantonament al acestei ierni, programat între 11 februarie și 25 februarie, a fost stabilit tot la munte, la Cheile Grădiștei. Pe parcursul acestui stagiu, Steaua va disputa mai multe partide amicale.

Marius ANGHEL 03 Feb. 2018, 21:36 Ligi județene
Pe aceeași temă