Sorescu rămâne președinte. O decizie finală va fi luată în Adunarea Generală din 27 martie

Marius ANGHEL 28 Feb. 2015, 15:29 Ligi județene
Sorescu rămâne președinte.** O decizie finală va fi luată în Adunarea Generală din 27 martie

După câteva zile de incertitudine, Cornel Sorescu pare să fi revenit la sentimente mai bune față de fotbalul argeșean și cel puțin pentru o lună își va păstra funcția de preșe­dinte al Asociației Județene de Fotbal Argeș.

Joi, în Comitetul Executiv al asociației s-a stabilit o nouă A­dunare Generală peste o lună, ședință ce va trebui să termine adunarea de vinerea trecută de la hotel IATSA, unde lucrurile au rămas incerte, întâlnirea termi­nându-se brusc.

„Convocăm o nouă Adunare Generală pe 27 martie și ce n-am terminat la ultima vom termina acum. Voi lua o hotărâre în privința plecării după ce discut cu toți membrii afiliați”, a spus, pentru curier.ro, Cornel So­rescu.

În Comitetul Executiv s-a acceptat plecarea lui Cătălin Popa din funcția de secretar general al asociației, a­cesta renunțând în favoarea a­facerilor de familie. „Cătălin ne-a anunțat încă din vară că vrea să plece, însă nu am fost de acord până nu găseam pe cineva competent în locul lui. A­cum a adus un economist cu studii superioare, licențiat, care se va ocupa de partea financiară. Este vorba de Claudiu Flo­rea, fost arbitru asistent”, a mai declarat Sorescu pentru curier.ro.

Președintele AJF Argeș, Corneliu Sorescu, își anunțase demisia, chiar în ziua în care a împlinit 64 de ani, din fruntea forului la Adunarea Generală de săptămâna trecută, de pe 20 februarie.

Marius ANGHEL 28 Feb. 2015, 15:29 Ligi județene
Pe aceeași temă