Satelitul Mioveniului, lider la județ. A marcat de opt ori în deplasare

Mihai Andries 08 Sep. 2014, 11:24 Ligi județene
Satelitul Mioveniului, lider la județ.** A marcat de opt ori în deplasare

Echipa a doua a clubului CS Mioveni a învins sâmbătă dimineață cu 8-1 în deplasare pe AS Miroși, într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii a IV-a de fotbal – Argeș. Golurile echipei antrenate de Iordan Eftimie au fost marcate de Mihai Vintilă (patru), Andrei Nilă (trei) și Florin Niță.

Pentru CS Mioveni II au jucat: Albu – Șchiopu, Barbu, Turcin, Matei (70 Păun) – Greu (60 Niță), Iordache, Mormolea, Chiță (80 Bărăscu) – Nilă, Vintilă. 

Echipa a fost însoțită în această deplasare de șeful departamentului marketing, Claudiu Cojocaru, acesta fiind de altfel delegatul echipei și a avut grijă ca toate lucrurile să fie OK pentru echipă. După meci antrenorul Iordan Eftimie (foto) a declarat: „Am jucat bine… la scorul ăsta nu prea sunt multe de comentat. Se vede că acești copii sunt pregătiți fizic. A contat și prezența jucătorilor de la echipa mare. Au făcut diferența, ce să mai… Cu Nilă și Vintilă în față s-a văzut diferența, ei au dat și golurile…”

Etapa următoare CS Mioveni II va juca acasă cu AS Cireșu. După trei etape scurse din acest campionat, CS Mioveni II ocupă locul I în clasament, cu 9 puncte acumulate și golaverajul 15-2.

 

Sursa: CS Mioveni

 

Mihai Andries 08 Sep. 2014, 11:24 Ligi județene
Pe aceeași temă