S-a stabilit țintarul Ligii a IV-a Hunedoara!

17 Aug. 2011, 17:03 Ligi județene
S-a stabilit țintarul** Ligii a IV-a Hunedoara!

Campionatul viitor al Ligii a IV-a Hunedoara se va disputa între 17 echipe și va începe în ultimul weekend din august

Comisia Competiții a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara a stabilit componența și programul turului campionatului viitor al Ligii a IV-a Hunedoara care va debuta sâmbătă, 27 august.

17 echipe, cu una mai mult decât sezonul trecut, se vor afla la startul competiției, astfel că, în fiecare rundă, pe rând, o formație va sta. Universitatea Petroșani va fi prima fără adversar și astfel va începe campionatul mai târziu cu o săptămână, iar Inter Petrila va lua vacanța de iarnă mai devreme nefiind programată în ultima etapă. Prima parte a campionatului se va încheia cu meciurile etapei a XVII-a programată pentru sâmbătă, 3 decembrie. Turul va cuprinde și două etape intermediare, ambele programate luna viitoare, miercuri, 7 și 21 septembrie, de la ora 17:00. În rest, meciurile din celelalte 15 runde se vor juca doar în zilele de sâmbătă, cu începere de la ora 11:30 – echipele de seniori, respectiv ora 09:30 – echipele de juniori.

Puse cu mâna

Tragerea la sorți a programului turului a fost dirijată pentru a evita situația ca echipele care împart același teren să joace „acasă” în aceeași rundă, cazul Gloriei Geoagiu și Daciei 2010 Orăștie – care vor juca pe stadionul „Dacia” din Orăștie, respectiv Metalul Crișcior și Aurul Brad – care vor evolua pe stadionul „Aurul” din Brad. Totodată, conform tradiției, s-a stabilit ca nou promovatele Șoimul Băița și Retezatul Râu de Mori să dispute primele jocuri în fața propriilor suporteri. Continuatoarea campioanei județene en-titre, Jiul Petroșani II, va debuta sezonul viitor în deplasare, pe terenul formației Minerul Teliuc.

LIGA A IV-A HUNEDOARA 2011-2012

Programul primei etape, sâmbătă, 27 august

CS Vulcan – Inter Petrila
Retezatul Râu de Mori – Minerul Aninoasa
Șoimul Băița – Victoria Călan
Gloria Geoagiu – Dacia 2010 Orăștie
Metalul Crișcior – Aurul Brad
Minerul Teliuc – Jiul Petroșani II
Retezatul Hațeg – Minerul Uricani
Aurul Certej – Zarandul Crișcior
„U” Petroșani
va sta.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

17 Aug. 2011, 17:03 Ligi județene
Pe aceeași temă