Roland Nagy e noul antrenor principal al UTA-ei Bătrâna Doamnă

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 15:12 Ligi județene
Roland Nagy** e noul antrenor principal al UTA-ei Bătrâna Doamnă

Radu Anca, team-managerul celei mai noi echipe arădene, a anunțat ieri că Roland Nagy a preluat postul de antrenor principal în staff-ul tehnic. Fostul mijlocaș face echipă pe bancă împreună cu Vivi Erdei și Sebastian Huțan, în timp ce Francisc Tisza va reveni în sector juvenil, după ce a jucat un rol esențial în formarea lotului.

„Francisc Tisza e indispensabil pentru noi la copii și juniori, îi mulțumim pentru contribuția extrem de importantă la crearea echipei”, a explicat Anca.

Roland Nagy a pregătit în ultimele șase luni grupele 1999 și 2000 de la Atletico, după ce activase din vara și până în iarna lui 2012 la Național Sebiș.

Cel care a îmbrăcat tricourile echipelor UTA, Steaua sau FSV Mainz și-a început cariera de antrenor la Tricotaje Ineu în 2005, un an mai târziu devenind secundul lui Marius Lăcătuș la UTA. În această vară a fost contactat de Adrian Marțian, însă a preferat să nu dea curs propunerii.

„UTA Bătrâna Doamnă e un proiect care dă o motivație, la club sunt oameni serioși care au făcut și vor face în continuare ceva pentru fotbalul arădean. Nu va fi ușor, dar obiectivul promovării e realizabil. Se oferă o șansă tinerilor din Arad, care au ocazia să crească lângă fotbaliști experimentați, care să le fie modele. Poate așa va ajunge și fotbalul arădean ca acum în urmă cu un deceniu, când calitatea era superioară, la fiecare nivel”, au fost primele cuvinte ale lui Roli Nagy din noua postură.

Nagy are parte de un debut puternic, vineri seară primește pe „Francisc Neuman” vizita liderului Ligii a IV-a, Progresul Pecica. Cu șase victorii din tot atâtea meciuri, pecicanii au moral excelent, iar trupa arădeană se așteaptă la o replică în forță din partea taberei conduse de Dorel Mutică.

„Și Mutică e un antrenor tânăr, dornic de a realiza ceva, iar până acum a făcut maxim de puncte. Sunt 3-4 echipe care își doresc ceva în acest campionat, dar niciodată nu le poți subestima celelalte. UTA Bătrâna Doamnă a pățit-o, sper să nu se mai întâmple, e momentul să punctăm cu echipele de sus!”, a conchis Roli Nagy.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 15:12 Ligi județene
Pe aceeași temă