Roland Nagy e din nou antrenor la Atletico Arad!

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 17:30 Ligi județene
Roland Nagy** e din nou antrenor la Atletico Arad!

Fostul antrenor al UTA-ei a acceptat oferta clubului Atletico Arad, acolo unde a mai activat în perioada 2005-2006, înainte de a deveni colaboratorul lui Marius Lăcătuș pe banca Bătrânei Doamne.

Roland Nagy preia grupele lui Arpad Cserneczky, 1999 și 2000, cel de-al doilea luând decizia să dea curs unei aventuri în străinătate. Nagy va conduce grupele alături de Adrian Petruț, cel care a lucrat și cu Cserneczky. Alexandru Meszar și Marius Demian l-au prezentat pe Roli copiilor, iar munca a început de marți! „Obiectivul pe termen scurt al grupei 2000 este formarea unei echipe competitive pe teren mare, deoarece această grupă este de trei ori campioană națională pe teren redus. Iar la grupa 1999 a fost stabilit ca obiectiv pe termen scurt – completarea atât valoric cât și numeric”, transmite conducerea lui Atletico.

Precedenta experiență a lui Roland Nagy la Atletico a avut succes. A pregătit – chiar alături de Arpad Cserneczky – grupele 1990 și 1991, a doua devenind vicecampioană națională în anul 2006. A fost prima medalie națională a lui Atletico.

„Îi mulțumim antrenorului Arpad Cserneczky pentru activitatea depusă la clubul nostru și pentru performanțele unice și excepționale: trei titluri de Campion Național, o Supercupă a României, un loc III național. Îi dorim mult succes în provocarea nouă la care s-a angajat dincolo de ocean!”, a transmis Atletico.

Roland Nagy a avut prima experiență în antrenorat la Tricotaje Ineu. Pe lângă UTA și Atletico, a mai pregătit Gloria și Național Sebiș. „E o experiență nouă și pentru mine, după mai mulți ani la seniori. Dar, împreună cu toți cei de la Atletico, sper să avem rezultatele așteptate”, a afirmat cel care a jucat la echipe ca UTA, FC Brașov, Steaua București sau Mainz (Germania).

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 17:30 Ligi județene
Pe aceeași temă