Ripensia a mărșăluit contra Racoviței. Senegalezul Mediop a marcat jumătate din golurile noului lider

Ripensia a mărșăluit contra Racoviței.** Senegalezul Mediop a marcat jumătate din golurile noului lider

Ripensia Timișoara a mai înregistrat o victorie la scor în Liga a IV-a, astăzi, în penultima rundă a turului. Roș-galbenii au trecut cu 8-1 de Progresul Racovița după ce tabela indica un avantaj minim după o oră de joc. Senegalezul Mediop a marcat jumătate din golurile nou-promovatei care e cel puțin temporar lider în Timiș.

Încă din start Ripensia s-a avântat către poarta progresiștilor. Scorul avea să fie deschis devreme, Raul Briciu marcând în minutul 12 din pasa lui Păscăleanu. În ciuda atacurilor la poarta lui Sfetescu, poarta acestuia avea să mai fie penetrată în prima parte doar cu câteva minute înainte de pauză, când Păscăleanu a finalizat de această dată iar „assist-ul” a fost oferit de Adi Popa. În minutul 50 Progresul părea să reintre în cărțile partidei, Francescu greșește și experimentatul Petre Ploscariu profită. Speranțele vizitatorilor au durat însă doar 13 minute căci atunci a venit momentul ca Mediop să se descătușeze. Minutele 63 și 67 au marcat desprinderea lui „Ripi” prin golurile sale. Africanul avea să mai marcheze și ultimele două reușite ale partidei, venite de-a lungul a șaizeci de secunde (minutele 87 și 88). Golul de 6-1 fiind realizat de Briciu din pasa aceluiași atacant african.

Ripensia zdrobește Progresul și urcă din nou în fotoliul de lider cu un joc mai mult față de ASU Poli. Alb-violeții joacă joi pe terenul lui Arsenal Flacăra Făget și au acum din nou presiunea echipei obligate să câștige.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

Ripensia Timișoara: Carlaonț – Nohai, Solomon, Francescu, Cărpinișan – Păscăleanu, Vasilcin – Mediop, Briciu, Popa – Ungur. Au mai intrat: Rațiu, Stoi, Barburescu și Bobină. Manager: Radu Suciu.

Progresul Racovița: Sfetescu – Ignea, Pădureanu, Onae, Bărbulescu, Ploscariu, Șchiopu, Palade, Fodor, Moroșan, Găletan. Au mai intrat: Ardelean și Bartha. Antrenor: Florin Pădureanu.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă