Restructurări la Steaua! Ion Ion a fost demis și roș-albaștrii și-au numit deja alt antrenor. Încă două decizii luate, după un sezon ratat

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Jun. 2018, 11:34 Actualizat: 14 Jun. 2018, 11:39 Ligi județene
Restructurări la Steaua!  Ion Ion a fost demis și roș-albaștrii și-au numit deja alt antrenor. Încă două decizii luate, după un sezon ratat

Ratarea promovării în Liga 3 nu a rămas fără urmări pentru Clubul Sportiv al Armatei. Steaua a anunțat, joi, că Ion Ion a fost demis de la conducerea echipei, urmând ca Marius Lăcătuș să stea pe banca tehnică în sezonul viitor.

Învinși de Rapid pe toate planurile, campionat și Cupă, roș-albaștrii se află într-un moment în care trebuie să-și reconsidere strategia pentru a nu ratat și anul viitor promovarea în Liga 3. Și, dacă Florin Talpan face eforturi pentru a remedia la tribunale înfrângerile de pe teren, conducerea Stelei s-a reunit pentru o ședință importantă pentru viitorul echipei.

Contractul lui Ion Ion s-ar fi prelungit automat dacă obținea promovarea, dar, cum acest lucru nu s-a întâmplat, tehnicianul a fost demis după doar un sezon. Iar funcția sa va fi preluată de Marius Lăcătuș, care-i va avea alături pe Ștefan Iovan și Gheorghe Nițu. În plus, Vasile Aelenei a fost retrogradat, urmând să antreneze o grupă de juniori, iar Adrian Bumbescu a primit funcția de șef al Centrului de copii și juniori:

„În urma analizei activității sportive a secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București ca urmare a încheierii sezonului competițional 2017-2018, conducerea clubului a luat următoarele măsuri:

– demiterea domnului antrenor Ion ION din funcția de antrenor principal al echipei de seniori;
– retrogradarea domnului Vasile AELENEI la o grupă de juniori din cadrul Centrului de copii și juniori;
– numirea la echipa de seniori ca antrenori a domnilor: Marius LĂ‚CĂ‚TUȘ, Ștefan IOVAN și Gheorghe NIȚU.

Obiectivul primei echipe a clubului este promovarea în Liga a III-a.

De asemenea, domnul Adrian BUMBESCU a fost numit în funcția de șef al Centrului de copii și juniori și va avea ca obiectiv restructurarea activității centrului și implementarea liniei metodice de pregătire a echipei de seniori grupelor 2000-2003″, se arată pe csasteaua.ro.

Foto: Alexandru DOBRE (Mediafax Foto)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Jun. 2018, 11:34 Actualizat: 14 Jun. 2018, 11:39 Ligi județene
Pe aceeași temă