Restart cu nume multe la Ripensia. Vedeta Ghirodei e pe lista noutăților

Restart cu nume multe la Ripensia.** Vedeta Ghirodei e pe lista noutăților

Nou promovată în Liga a IV-a Timiș, Ripensia s-a reunit ieri pe arena Tehnomet. La prima strigare pentru noul sezon au răspuns nu mai puțin de 29 de jucători, la fel de mulți cât au fost prezenți la prima mișcare a contracandidatei ASU Poli. „Roș-galbenii” au o serie de nume interesante la capitolul veniri. Printre acestea se numără și cel al atacantul Mediop, de la campioana județeană CS Ghiroda.

Cu toate că s-au înregistrat două absențe la primul antrenament, cele ale lui Raul Briciu și Ionuț Berescu, ambele motivate, antrenorii Radu Suciu și Ovidiu Olariu au avut o listă impresionantă de jucători la dispoziție.

Din vechiul lot au răspuns prezent: Rădulescu, Ciui, Muscă (Primavera) – Petrișor, Firuț, Ciobai, Solomon, Uzun, Cărpinișan, Hozan (Primavera), Boangheș, Bagiu, Păscăleanu, Duțu, Nechifor (Primavera), Stancu, Ungur, Ința, Uță (Primavera), Popa, Radu, Simian (Primavera) și Anagor.

Lor li s-au alăturat încă opt nume. O parte dintre ei fiind de fapt jucători reveniți din împrumuturi, precum Boangheș (de la Ghiroda), N. Mihai (Bazoș) și Firuț (Chișoda). Grupării născute la Pădurea Verde i s-a alăturat de asemenea Remus Barburescu (ultima dată la Chizătău), Dănuț Brădean (Foeni), Laurențiu Luca (LPS Banatul); Robert Nicolae (ȘF Gică Popescu), dar și Ndiaye Mediop de la CS Ghiroda. Acesta din urmă a făcut un sezon impresionant la echipa timișeană care a ratat însă barajul de accedere în C. Senegalezul a fost al doilea pe lista golgheterulor „D”-ului, cu 28 de reușite.

Staff-ul tehnic va stabili un lot de 22-23 de jucători pentru prima echipă. Nu e exclus ca pe parcurs să mai apară noutăți. Obiectivul echipei e promovarea în Liga a III-a!

Siminiceanu și Filip, pe lista plecărilor

La capitolul despărțiri, pe lângă Horia Mureșan, care, după cum am anunțat, se va dedicat arbitrajului, „Ripi” nu va mai miza nici pe portarul Alex Filip, aflat în aceeași situație. O altă despărțire este cea de fundașul Daniel Siminiceanu.

Sursa: Sport9
Foto: ripensiatimisoara.ro

Pe aceeași temă