Rădăuțiul vrea din nou echipă la nivel național. Obiectivele Bucovinei: cupa și campionatul

Marius ANGHEL 06 Jan. 2017, 12:03 Ligi județene
Rădăuțiul vrea din nou echipă la nivel național.** Obiectivele Bucovinei: cupa și campionatul

Fotbalul este pe cale să renască la Rădăuți, după o perioadă mai tulbure. Echipa locală, Bucovina, a încheiat prima parte a campionatului Ligii a IV-a Suceava pe prima poziție și are mari șanse să revină în Liga a 3-a, acolo unde reprezintă un nume de tradiție.

Formația pregătită de Ionel Lavric n-a suferit nici măcar o înfrângere în cele 13 partide disputate în tur, înregistrând o linie de clasament formată din 11 victorii și două rezultate de egalitate. Rădăuțenii au dominat autoritar întrecerea până acum, izbutind să marcheze nu mai puțin de 46 de goluri în condițiile în care au încasat doar două, beneficiind în prezent de un avans de cinci puncte față de următoarea clasată, Progresul Frătăuții Vechi.

„Sezonul de toamnă a fost unul reușit pentru noi, și țin să mulțumesc autorităților locale pentru condițiile oferite. Sper să continuăm pe aceeași linie, pentru a-i mulțumi pe fanii rădăuțeni. Avem gânduri mari pentru 2017. Ne propunem promovarea în Liga a III-a și câștigarea fazei județene a Cupei României, două obiective pe deplin realizabile dacă rămânem serioși și muncim la fel de mult”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, cel mai titrat fotbalist al Bucovinei, Iulian Ionesi (foto).

Rădăuțenii vor începe pregătirile pentru retur pe data de 16 ianuarie, startul sezonului de primăvară urmând să se producă la începutul lunii martie.

Iată și jucătorii care au dus greul pentru Bucovina în prima parte a campionatului: Prutean, Hrehorciuc – portari; Alecsandru, Vitu, Vișinar, Antonesei, I. Mihai, Păsăilă, Stoian, Julei, Luțac, Zaremba, Ionesi, Tironeac – jucători de câmp.

Bucovina Rădăuți a participat sezonul trecut în Seria 1 a Ligii 3, însă, din cauza problemelor financiare, echipa a fost nevoită să iasă din competiție în pauză de iarnă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 06 Jan. 2017, 12:03 Ligi județene
Pe aceeași temă