Pribac, golgheter la Hațeg: „Am vrut să renunț la fotbal”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 16:37 Ligi județene
Pribac, golgheter la Hațeg:** „Am vrut să renunț la fotbal

Golgheterul Ligii a IV-a Hunedoara, Adrian Pribac a fost la un pas să își agațe ghetele în cui la începutul anului, dar sa răzgândit.

Invitat luni în platoul emisiunii „Sport Plus” la Hunedoara TV golgheterul turului în campionatul județean de fotbal Liga a IV-a Hunedoara, Adrian Pribac a făcut o mărturisire șoc: „Am vrut să renunț la fotbal”. „La începutul anului după ce mi-am reziliat contractul cu gruparea din liga secundă FC Olt m-am întors acasă la Simeria hotărât să o închei cu fotbalul de performanță. Simțeam că nu mai pot, că nu mai am nicio motivație să continui să joc”, a dezvăluit mijlocașul de doar 28 de ani care în cariera sa a mai evoluat în ligiile inferioare pentru echipele, CFR Simeria, Corvinul 2005 Hunedoara, Mureșul Deva, Dunărea Galați CSM Râmnicu Vâlcea și chiar în Liga 1 la Gloria Bistrița.

Provocarea numită Retezatul Hațeg

Însă, o ofertă venită din partea actualului lider al Ligii a IV-a Hunedoara, Retezatul Hațeg la făcut pe Pribac să se răzgândească și să amâne momentul retragerii. „Am fost atras de proiectul care mi-a fost prezentat și de grupul unit pe care l-am găsit la Hațeg unde am redescoperit plăcerea de a juca. Mă simt bine la Retezatul cu care sper ca anul viitor să promovez în Liga a treia”, a mai spus Pribac ale cărui vorbe sunt susținute de cele 16 goluri (6 din lovituri de la 11 metri), pe care le-a marcat în turul campionatului – cele mai multe reușite de un jucător din județ în prima parte a Ligii a IV-a Hunedoara sezonul 2013-2014.

Pribac a marcat aproape în fiecare joc din tur cu excepția jocurilor cu Jiul Petroșani (0-0, etapa 1), cu Hercules Lupeni (2-0, etapa a 6-a) și cu CFR Simeria (8-0, etapa a 14-a când a fost suspendat).

Apreciat de antrenor. De la Itul pentru Pribac

Antrenorul lui Retezatul Hațeg, Flaviu Itul (foto), are doar cuvinte de apreciere la adresa golgheterului echipei și al campionatului, Adrian Pribac.

„Adi este un jucător cu exeperiență. Un mijlocaș ofensiv cu o disponibilitate mare de a face și faza defensivă și o rezistență fizică de invidiat. Pe lângă faptul că este un bun marcator Pribac sa evidențiat și un bun jucător de pasă finală”, este de părere Itul.

Retezatul Hațeg a încheiat prima parte a campionatului Ligii a IV-a Hunedoara la fotbal pe primul loc cu 41 de puncte fără să cunoască înfrângerea în primele 15 etape (13 victorii și două remize). „Zimbrii” se pot lăuda cu cele mai bune cifre: cel mai penetrant atac cu 65 de goluri marcate și cea mai bună defensivă cu doar 8 goluri primite.

Articol scris de Sami TAMAȘ

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 16:37 Ligi județene
Pe aceeași temă