Piedică la foto finish! ASU Poli a pierdut pentru prima dată în acest sezon în ultima etapă

Marius ANGHEL 06 Jun. 2015, 22:51 Ligi județene

Campioana Ligii a IV-a Timiș, ASU Politehnica, s-a deplasat în ultima etapă a ediției 2014-2015 a campionatului pe terenul celor de la Peciu Nou pentru a încununa un sezon reușit. Cu Burtic și Ghinescu pe bancă, cei care erau obișnuiți cu formula de start, alb-violeții au înregistrat prima înfrângere din acest sezon după golul victorios al căpitanului Ciumacenco marcat în minutul 90+8. 2-1 a fost scorul final, astfel că Peciul Nou a devenit prima echipă care le fură toate cele trei puncte timișorenilor.

După doar opt minute de la startul jocului, gazdele de la Peciu Nou au deschis scorul prin căpitanul Ciumacenco. La pândă, acesta a interceptat balonul trimis greșit către propria poartă de către unul dintre apărătorii alb-violeților, și a îndeplinit o simplă formalitate. După un șut de la distanță al lui Rebenciuc, Peciul a fost din nou periculoasă, printr-o centrare a lui Mureșan, soldată cu o ciocnire între Rusu și Hoța. O nouă bâlbâială în careul lui ASU Poli era să se soldeze cu un al doilea gol încasat dacă Dumea nu trăgea mult peste poarta goală, după o așezare a lui Ciumacenco.

Liderul, care își dorea să termine sezonul cu un retur perfect, concretizat prin o ultimă victorie la Peciu, a ieșit mult mai decis de la cabine, dominând integral. După o ocazie a lui Bud, Drăghici a restabilit egalitatea din lovitură de la 11 metri.

Cele șase minute de prelungire dictate de centralul jocului au făcut ca ASU Poli să piardă toate punctele și astfel să se vadă învinsă pentru prima dată în acest sezon, același Ciumancenco fiind marcatorul golului victorios. Echipa gazdă s-a salvat de la emoții și CFR-ul va fi cea care le va ține pumnii alb-violeților la baraj pentru a nu pica în „Județ”.

Galeria lui ASU Poli a făcut spectacol fără liderul Sebastian „Mihalcea” Novovic, care a fost implicat în accidentul rutier dinaintea jocului.

VEZI o GALERIE FOTO detaliată de la meciul lui ASU Poli de la Peciu Nou

AS Peciu Nou: Iuhas – Hanceriuc, Tudor, Ismail, Ciumacenco, Martrinov, Bărbosu, Dumea, Bud, Mureșan, Hoța. Au mai intrat Rus și C. Dorobanțu. Antrenor: Mihai Dorobanțu.

ASU Politehnica Timișoara: Rusu – Contescu, Rebenciuc, Gălan, Taub – Naidin, Filimon, – Budur, Ilie, Damian – Drăghici. Au mai intrat Vucea, Stancu și Rus. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Sursa: Sport9
Foto: Facebook ASU Politehnica

Marius ANGHEL 06 Jun. 2015, 22:51 Ligi județene
Pe aceeași temă