Petre Badea a câștigat fără emoții un nou mandat de președinte al AJF Tulcea: „Mai avem multe de făcut”

Marius ANGHEL 28 Feb. 2015, 15:22 Ligi județene
Petre Badea a câștigat fără emoții un nou mandat de președinte al AJF Tulcea:**

Președinte încă din 2011, Petre Badea va mai conduce încă cel puțin patru ani Asociația Județeană de Fotbal Tulcea.

La finalul ședinței de alegeri ce a avut loc vineri la Hotelul Select din Tulcea, președintele în funcțiune, Badea, și-a depășit categoric contracandidatul, pe fostul șef al Poliției Tulcea, Nicolae Baltag, diferența între cei doi fiind de 15 voturi, scor final 20 la 5 din 25 de voturi valabil exprimate.

„Sincer acum mai degrabă challengerul a avut nevoie de campanile electoral, eu nu prea, deoarece am lucrat zilnic timp de patru ani cu cei prezenți la vot, cu echipele din județ, am fost alături de ei, am organizat numeroase competiții noi. Pot spune că la noi campionatul de fotbal sătesc propus de FRF deja este funcțional, se numește Liga a V-a, acolo unde joacă numai fotbaliști din comună respective, nu există stranieri în echipele locale, este o realizare pusă la punct împreună cu primarul de Luncavița, Ștefan Ilie. Îl felicit și pe domnul Baltag și îl aștept să mai vină cu idei care se pot dovedi benefice pentru fotbalul județean, dacă va fi cazul, le mulțumesc delegaților pentru încredere și mergem mai departe, mai avem multe de făcut” a declarat președintele Petre Badea.

La ședință a participat din partea FRF vicepreședintele Octavian Goga, cel care a lămurit cu puncte de vedere avizate eventualele probleme de procedura invocate de candidatul Baltag.

Deasemenea la ședință a participat și președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, care a menționat că și anul acesta sportul județean va fi sprijinit conform legislației în vigoare, asociațiile urmând să poată accesa fonduri după depunerea unor proiecte.

Sursa: Ziarul de Tulcea

Marius ANGHEL 28 Feb. 2015, 15:22 Ligi județene
Pe aceeași temă