Patru giurgiuvene pentru Teleorman

30 May. 2012, 10:10 Ligi județene
Patru giurgiuvene pentru Teleorman

La sfârșitul săptămânii trecute, Federația Româna de Fotbal a anunțat împerecherea celor 42 de campioane județene pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Județul Giurgiu a „primit”-o pe câștigătoarea competiției din Teleorman, echipa Pamimai Videle și acum se pregătește pentru stabilirea echipei care se va duela cu teleormănenii.

Astfel, AJF Giurgiu a decis cadrul de desfășurare a play-off-ului pentru titlul de campioană județeană la care vor participa ocupantele primelor patru locuri din clasamentul final al sezonului regulat. Până în acest moment se cunosc doar primele trei echipe: Avântul Florești (foto), Nova Force Giurgiu și Bolintin Malu Spart. Pentru ultimul loc de play-off se vor duela în meci direct chiar în ultima etapă Victoria Adunații Copăceni și Inter Zorile, primii având un punct avans în clasament.

Finala are loc pe 13 iunie

Joi, AJF Giurgiu va decide unde se va disputa turneul de play-off fiiind luate în calcul două arene: cea din Mihăilești și cea din Bolintin Vale. Turneul va debuta cu meciurile semifinale, după următorul program:

6 iunie: Avântul Florești – Nova Force
7 iunie: Bolintin Malu Spart – Inter Zorile sau Adunații Copăceni

Câștigătoarele se vor duela în finala care va avea loc pe 13 iunie

Articol de Costel SPÂNU

30 May. 2012, 10:10 Ligi județene
Pe aceeași temă