Pașcalău, în atenția unei echipe din Ungaria de prima ligă!

17 Jun. 2012, 20:34 Ligi județene
Pașcalău, în atenția unei echipe** din Ungaria de prima ligă!

În scurt timp, Vlad Pașcalău a ieșit în evidență cu evoluțiile sale la Rapid Jibou formație la care a început fotbalul. La doar 15 ani, Pașcalău a fost juniorul titular la Rapid Jibou în Liga a III-a pe vremea când gruparea de la malul Someșului evolua în eșalonul al treilea în urma fuziunii cu Sănătatea Cluj.

Curtat mult timp de FC Zalău, jibouanul a avut parte de un destin fericit, astfel a ajuns la FC Silvania pe vremea când echipa de sub Măgură evolua în Liga a II-a. Imediat după desfințarea echipei, talentatul jucător a ales alte zări, astfel a fost în lotul celor de la Luceafărul Oradea și mai apoi la Bihorul Beiuș. În iarnă a încheiat socotelile cu gruparea bihoreană și s-a întors acasă alegând să evolueze în Liga a IV-a pentru Flacăra Halmășd.

Evoluțiile sale din trecut nu au fost trecute cu vederea, astfel fotbalistul jibouan a rămas în atenția unui impresar care face parte și din conducerea celor de Ujpest Budapesta. Vlad Pașcalău a fost urmărit chiar și la un meci din județ și urmează să fie văzut de impresari și oficiali ai echipei din Ungaria la meciul de baraj de la Satu Mare pe care Flacăra Halmășd urmează să-l dispute în compania campioanei județului Maramureș. Dacă le va fura privirile, jibouanul va fi chemat în pregătiri cu echipa din Ungaria, formație care și în sezonul următor va evolua în prima ligă.

„Cei de la Ujpest s-au interesat de mine și un impresar a fost să vizioneze un meci din județ în care am jucat. Urmează să vină și la meciul de baraj, iar dacă vor fi mulțumiți mă vor chema în cantonament cu Ujpest. Nu aș vrea să dau cu piciorul unei asemenea șanse deoarece aș avea ocazia să joc în prima ligă din Ungaria”, ne-a declarat Vlad Pașcalău.

Sursa: Sportul Sălăjean

17 Jun. 2012, 20:34 Ligi județene
Pe aceeași temă