Amicalul din Ungaria al echipei UTA, întrerupt la pauză. Laszlo Balint explică decizia din timpul testului cu Bekescsaba

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Oct. 2019, 18:01 Actualizat: 11 Oct. 2019, 18:30 Pregătiri, amicale
Amicalul din Ungaria al echipei UTA, întrerupt la pauză.  Laszlo Balint explică decizia din timpul testului cu Bekescsaba

În lipsa meciului oficial de la finalul acestei săptămâni, deoarece jocul cu Concordia Chiajna, din etapa a 11-a a Ligii 2, a fost amânat pentru că arădenii au în această perioadă doi jucători convocați la naționala Under 21, UTA și-a programat astăzi un meci amical în Ungaria, cu echipa de ligă secundă Elore Bekescsaba. Testul s-a încheiat după 45 de minute, la scorul de 0-0, după ceva tensiuni. În locul reprizei secunde, Laszlo Balint a condus un antrenament.

Meciul de la Bekescsaba, început la ora 15:00 (ora României), în incinta academiei clubului maghiar, s-a încheiat după doar o repriză de 45 de minute și fără gol marcat. Potrivit Sport Arad, confruntarea a fost destul de echilibrată, cu puține ocazii de gol. Valentin Buhăcianu a avut un șut bun de la marginea careului înainte de a fi eliminat de pe teren, în timp ce Florin Iacob a intervenit salvator în fața lui Farago, scăpat singur spre poarta arădenilor.

Repriza a doua a amicalului, înlocuită cu un antrenament

Repriza secundă nu a mai început, deoarece arbitrul nu a fost de acord cu reprimirea pe teren a lui Buhăcianu, eliminat în minutul 30, astfel că, în semn de protest, arădenii au ieșit de pe teren și au refuzat să mai joace. Utiștii reclasaseră și o intrare dură asupra lui Moise, care n-a mai putut reintra în joc după acel fault, dar și faptul că adversarul care l-a faultat pe Buhăcianu, la faza în care s-a creat meleul și a dus la eliminarea atacantului, a primit doar cartonaș galben din partea arbitrului.

În schimb, Laszlo Balint a decis ca în locul celor 45 de minute de meci să conducă un mini-antrenament.

„A fost decizia mea să renunț la repriza secundă. Am venit aici să fac un antrenament complet, nu să joace 10-15 minute jucătorii de bază. Vali Buhăcianu a fost eliminat pentru că ar fi scuipat la un meleu, ceea ce sub nicio formă nu e adevărat. Acest lucru, plus faptul că Moise a ieșit accidentat după o intrare tare, a adus nervozitate în rândurile noastre, așa că, pentru a evita orice alte probleme, am preferat să optăm pentru un antrenament”, și-a explicat, citat de uta-arad.ro, decizia antrenorul Laszlo Balint.

UTA, în cele 45 de minute cu Elore Bekescsaba: Fl. Iacob – Andr. Rus, Fl. Ilie, Șeroni, Tomozei – Oroian, R. Moise, Lorenzi, Oct. Ursu – Cip. Rus, Buhăcianu (Vulturar 30′); Pe bancă au rămas: Bolboașă – Melinte, Salka, Deta, Hrezdac și Gavrilă.

Foto și video: UTA Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Oct. 2019, 18:01 Actualizat: 11 Oct. 2019, 18:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă