ASU Politehnica a obținut o remiză în amicalul internațional jucat în Ungaria. Urmează două meciuri într-o singură zi pentru alb-violeți

ASU Politehnica a jucat miercuri un meci de verificare în localitatea maghiară Gyula, cu Szeged Grosics Akademia, echipă nou-promovată în liga secundă a țării vecine. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0, deși ambele echipe au avut ocazii importante de a înscrie.

Timișorenii au rămas plăcut impresionați de baza de la Gyula, una cu multe terenuri de antrenament, atât de iarbă, cât și sintetice. Jocul a fost unul foarte fizic, cu intrări ale maghiarilor la limita regulamentului. Poli a avut ocazii în ambele reprize, la fel ca ungurii, dar niciuna dintre echipe nu a reușit să înscrie.

Au fost menajați Scutaru, care resimte dureri la mușchii intercostali, precum și Artiom Zabun, care e tot accidentat de câteva săptămâni. Contra, Coroiu și Bîte au făcut deplasarea, dar nu au intrat pe teren.

ASU Politehbnica: Murariu – C. Jurj, Coadă, Mera, Cherecheș – Bg. Vasile, Dros – F. Trip, A. Ignea, Schieb – Axente
Au mai intrat: Tîmbur, S. Lupu, Alin Manea, Pițigoi, Lazăr, Ad. Ungureanu

ASU Politehnica are programate două amicale sâmbătă. „Vom juca două meciuri, având în vedere că nu avem jucători accidentați și avem tot lotul valid. Vom împărți echipa, chiar dacă vom completa cu câțiva juniori de la grupa de 2003, astfel încât fiecare jucător să aibă 90 de minute în teren, ținând cont că este ultimul amical”, a declarat Cosmin Petruescu pentru Liga2.ProSport.ro.

Sâmbătă, de la ora 10:00, pe Știința, urmează un test cu Ripensia, iar de la ora 19:00, tot pe Știința, ASU Poli dă piept cu CSM Lugoj.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: ASU Politehnica Timișoara

Pe aceeași temă