Ovidiu Olariu: „Așteptam de mult această revanșă, am avut și șansă, dar ne-am precipitat”

Ovidiu Olariu:**

Antrenorul Ripensiei regreta după jocul cedat în fața lui ASU Poli, scor 1-2, că elevii săi nu au reușit să-și ia revanșa după jocul de Cupă deși s-au aflat în superioritate numerică pe final. Ovidiu Olariu a apreciat că ASU Poli s-a întărit prin noile achiziții și că partida a fost pierdută pe o greșeală de marcaj.

„Așteptam de mult această revanșă, am avut și șansă să jucăm în superioritate numerică, dar ne-am precipitat. Fundașul lor central (n.r. Cristi Gălan) a venit pe final complet nemarcat, singur-singurel cu portarul și a fost o simplă formalitate. O greșeală mare de marcaj, pe un fond de joc bun al nostru. Am început să jucăm bine, dar golul a venit exact invers. Ne-am precipitat acum pe final și nu avem încă experiența necesară să ținem unele finaluri de meci”, a declarat Ovidiu Olariu.

Antrenorul Ripensiei a avut cuvinte de laudă la adresa lui ASU Poli. „Știam că s-a întărit, că joacă altceva, e clar că s-a transformat într-o echipă mai solidă, mult mai bună acum. Chiar și cei nou veniți s-a văzut clar că au adus un plus în joc”, a mai spus Olariu.

Arbitrajul și lipsa publicului, printre minusuri

Arbitrajul lui Răzvan Drăgoi a fost considerat cu „găuri” de către oaspeți, care au recunoscut că l-au schimbat pe Mediop de teama de a nu fi eliminat, precum Vucea de la gazde. „Ne-am gândit și la Barburescu, nu vorbim despre arbitraj, dar s-au dat niște reacții ciudate din partea arbitrului. Pentru aceleași faza unii au fost sancționați într-un fel, alții altfel”, a explicat Ovidiu Olariu.

Antrenorul roș-galbenilor a considerat de asemenea că lipsa publicului (din cauza sancțiunii dictate împotriva lui ASU Poli) a fost un minus și pentru ei. „A fost urât, spectacolul nu a fost cel pe care-l doream. Un meci destul de urât din punctul meu de vedere. Cu siguranță era altfel dacă erau suporterii lor și suporterii noștri”, a conchis Olariu.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă