Octavian Drăghici, noul „tunar” al alb-violeților: „Suporteri ca la Poli nu am mai văzut până acum”

Unul dintre cele mai importante transferuri efectuate de ASU Politehnica e fără îndoială cel al atacantului Octavian Drăghici. Jucătorul timișorean cu 40 de meciuri în Liga 1 și-a făcut rapid simțită prezența în tricoul dungat în alb și violet prin cele două goluri marcate Ripensiei, echipă care l-a curtat de asemenea în iarnă.

Drăghici (29 ani) a crescut la UMT după care a ajuns la Otopeni via Fortuna Covaci. Cu ilfovenii a ajuns în Liga I, nivel la care a mai evoluat pentru „U” Cluj și Gaz Metan. Ultima dată a jucat la FC Olt Slatina în B și a fost aproape de o revenire în est, la Concordia Chiajna. Interesant e că pentru semnătura sa ASU Poli s-a bătut chiar cu „Ripi” până în ultima clipă, echipă alături de care se pregătise în toamnă. Atacantul a recunoscut că factorul decisiv în alegerea sa l-a constituit managerul sportiv al trupei de pe „Știința”. „Mă bucur că am debutat cu dreptul în primul rând și că a câștigat echipa. Nu a fost deloc ciudat pentru mine și pe ei îi cunoșteam, nu a fost o problemă… Așa a fost în mare parte, până în ultima clipă, eu am venit aici în primul rând pentru domnul Boiangiu”, a declarat, pentru sport9.ro, Octavian Drăghici.

Cel considerat un veritabil „nr. 9”, dar cu 17 pe tricou la ASU, a debutat în partea a doua a meciului cu Ghiroda, când a avut și o bară. Sâmbăta trecută, Drăghici a fost însă titular, și a răsplătit galeria revenită pe „Păltinișanu” cu două goluri. La primul, s-a dus țintă către peluză, bucurându-se alături de fani. Cea din urmă, pentru 3-0, a fost o reușită personală, în care și-a demonstrat calitățile. „A fost o senzație nemaipomenită. Chiar mă gândeam că dacă voi da gol la poarta aceea, să mă duc la galerie. Publicul a fost chiar peste Liga I. Și acolo sunt suporteri fanatici, dar ca la Poli nu am văzut până acum”, precizează atacantul.

Tavi Drăghici a semnat cu ASU Poli doar până în vară, dar nu exclude posibilitatea de a rămâne sub comanda lui Sorin Brîndescu, mai ales dacă echipa își atinge obiectivul, accederea în Liga a III-a. „Contractul meu e până în vară, în primul rând vreau să promovăm, de aceea am și venit la această echipă. Din vară vom vedea. Vedem apoi dacă voi rămâne aici”, a mai spus Drăghici.

ASU Poli are patru puncte avans față de „Ripi” și joacă mâine, de la ora 16, pe teren propriu cu Auto Timișoara.

Mai jos, bucuria de la golul de 2-0 din meciul cu FC Ripensia:

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă