O nouă provocare pentru Gică Mihali! Echipa cu care a semnat fostul antrenor al CS Mioveni și CS Balotești

Marius ANGHEL 01 Jul. 2019, 08:42 Ligi județene
O nouă provocare pentru Gică Mihali!** Echipa cu care a semnat fostul antrenor al CS Mioveni și CS Balotești

Gheorghe Mihali (53 de ani), fostul component al Generației de Aur, ultima dată antrenor la CS Balotești, în perioada ianuarie-aprilie 2019, a semnat cu Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung, noul proiect fotbalistic al orașului Câmpulung din județul Argeș, anunță site-ul sportinmuscel.ro.

Fostul internațional și jucător al lui Dinamo și Guingamp a acceptat oferta propusă de formația din Câmpulung Muscel, după negocierile purtate cu președintele Eduard Bînă și promotor-ul Adrian Troscenco. Mihali a semnat un contract valabil pe un an, urmând ca acesta să primească întăriri până la startul sezonului. Mai exact, doi sau trei jucători cu echipe din Liga 1 în CV.

CSM Focșani, Universitatea Cluj, Dinamo II, CS Mioveni și CS Balotești sunt echipele pe care Gică Mihali le-a pregătit din postura de antrenor principal. Acesta a mai fost „secundul” lui Dorinel Munteanu la Dinamo, Mordovia Saransk și Kuban Krasnodar, dar și „secundul” lui Ion Marin, Dan Petrescu sau Adrian Mihalcea.

Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung va participa în noul sezon al Ligii a 4-a Argeș, are programată reunirea lotului pe 8 iulie, la ora 17:00, la stadionul Municipal, și tot atunci îl prezintă și pe Mihali într-o conferință de presă.

Marius ANGHEL 01 Jul. 2019, 08:42 Ligi județene
Pe aceeași temă