Meci cu scântei în Dealul Institutului! Jiul II, victorie cu 12-0

19 Mar. 2012, 12:04 Ligi județene
Meci cu scântei în Dealul Institutului! Jiul II, victorie cu 12-0

Universitatea Petroșani a pierdut cu scorul de 3-2 derby-ul cu lidera județeană, CS Vulcan după un meci cu trei jucători eliminați și un penalti ratat de oaspeți.

Meci cu scântei la Universitate, acolo unde echipa gazdă condusă de Ionuț Stelescu a pierdut cu scorul de 3-2 partida cu liderul, CS Vulcan, după un joc în care petroșenenii au pus tunurile pe arbitri. Doi jucători eliminați de la gazde și unul de la oaspeți, dar și un penalti ratat de vulcăneni au fost sarea și piperul partidei.

„Jucătorii Universității au fost eliminați pe drept, unul pentru că a lovit și un altul pentru că a scuipat. Consider meritată victoria noastră dacă mă gândesc la faptul că am ratat și o lovitură de pedeapsă”, a declarat președintele lui CS Vulcan, Ion Pantelimon. E

voluția scorului a fost una interesantă, Oaspeții au condus primii, 0-1 mai apoi au egalat gazdele, 1-1, care au preluat conducerea, 2-1, după care vulcănenii au revenit în joc și au stabilit scorul final 3-2. Astfel și după această rundă CS Vulcan continuă să fie lider fără probleme în Liga a IV-a.

Scor de handbal pentru Jiul II

Jiul II s-a impus fără nicio emoție în fața celor de la Minerul Certej, scor 12-0, într-un meci în care surpriza a fost revenirea în forță a juniorului Marius Mareș care a marcat patru goluri, dar și debutul lui Dumitru Copil în culorile alb-negru.

Meci fără istoric pentru Jiul II, echipă antrenată de Daniel Huza. Scorul de 12-0 reflectă cum nu se poate mai bine situația de pe teren. În aceste condiții late elemente au făcut deliciul celor prezenți la meci: cele patru goluri marcate de talentatul jucător, Marius Mareș, o revenire spectaculoasă după ce acesta intrase într-un con de umbră, lucru ce nu poate decât să bucure pe echipele din Liga I, care stau, încă, cu ochii pe puștiul de nici 16 ani, dar și debutul la Jiul II, al arădeanului Dumitru Copil, care și purtat banderola de căpitan.

„Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor, atitudine pe care din păcate nu au avut-o și la partida cu Retezatul Hațeg. Dumitru Copil a jucat bine și în momentul în care va fi pus la punct cu pregătirea fizică sunt convins că va juca la un nivel bun pentru echipa Jiului, în Liga a III-a, acolo unde îmi doresc să revină și Mareș”, a declarat antrenorul Daniel Huza.

articol scris de Loredana Juglea

19 Mar. 2012, 12:04 Ligi județene
Pe aceeași temă