Lider dezlănțuit! AS SR Brașov, sub privirile finanțatorului Maurer, a dat 10 goluri în etapa intermediară. Stîngă, nemulțumit: „Asta e mentalitatea jucătorilor”

Marius ANGHEL 03 May. 2018, 08:43 Ligi județene

AS SR Brașov a dat o căruță de goluri celor de la Olimpic Voila, scor 10-0, chiar dacă jocul de miercuri după-amiază nu a fost unul strălucit! Disperați să marcheze cât mai multe goluri, atacanții brașoveni au fost mult prea individualiști și au ratat din toate pozițiile!

Meciul a început cât se poate de prost pentru echipa de lângă Făgăraș, Sorin Strătilă marcând din penalty încă din minutul 1. Au urmat un asediu la poarta lui Puia, dar Alin Damian, Strătilă, Cocan și Ema Popa au ratat la foc automat. Până la pauză, Alin Damian și Cocan au reușit să înscrie, astfel că la pauză s-a intrat doar cu un 3-0.

În partea secundă, cei de la Olimpic Voila au cedat total, Cocan și-a trecut în cont „dubla”, iar apoi accidentarea portarului Puia a dezechilibrat și mai mult partida, acesta fiind înlocuit cu puștiul Paul Ciuban, care avea să încaseze șase goluri (Răzvan Damian, Vîrlan (2), Strătilă, Taraș și Emanuel Popa).

„Asta e diferența între o echipă modestă cum avem noi și una de calibrul celor de la AS SR Brașov, cu jucători care se antrenează în fiecare zi”, a spus, la final, Mircea Suciu, „Gigi Becali de Voila”.

În meciul cu Olimpic Voila, antrenorii brașoveni l-au menajat pe Răduțoiu, Horia Popa a fost suspendat, iar Mutu a apărut pentru prima oară ca titular în retur. Cum cei de la Voila nu au expediat niciun șut pe spațiul porții, Mutu a fost șomer de lux la partida de aseară.

Stîngă, nemulțumit de mentalitatea jucătorilor

În ciuda victoriei la scor de maidan, antrenorul Florin Stîngă a spus că jucătorii săi au tratat jocul superficial. „Un meci pe care l-am avut la discreție, însă am tratat unele momente superficial. Asta e mentalitatea jucătorilor, care nu sunt în totalitate profesioniști și nu se respectă ca jucători. Îmi pare rău că nu înțeleg ceea ce le transmit la fiecare antrenament. Asta e situația, sper că până la urmă vor realiza că este spre binele lor să trateze profesionist fiecare meci. Totuși, îi felicit pentru scor și pentru tot ce au făcut până acum. Pe Alin Damian l-am schimbat la pauză, pentru că așa am simțit, că trebuie să schimb ceva”, a declarat, pentru Monitorul Expres, antrenorul Florin Stîngă.

„Ne-am întrecut în ratări în prima repriză atunci când a fost multă precipitare. Au greșit în fața porții Alin Damian, Strătilă. Dar jocul a fost unul istoric. M-am bucurat pentru bucuria lor de a juca fotbal”, a spus și directorul tehnic Lucian Petre.

Simon Maurer a fost la meci

Omul de afaceri brașovean, Simon Maurer, cel care a preluat echipa în acestă iarnă a fost prezent la meci. Maurer a venit în minutul 5 al jocului și a urmărit jocul de la tribuna oficială alături de președintele Vasile Dochița. La pauză, Maurer a coborât pe gazon, unde a discutat cu oficialii echipei, dar și cu câțiva suporteri.

„Am fost la stadion și când echipa juca în Liga a 2-a. Despre meciul cu Olimpic Voila nu sunt multe de spus, este clar că este diferență mare de valoare”, a spus Maurer. „Mă bucur că Simon Maurer este alături de noi și că a putut veni să vadă echipa. Sper să investească bani ca să putem aduce această echipă acolo unde îi este locul, adică în Liga 1″, a spus Forin Stîngă.

AS SR Brașov – Olimpic Voila 10-0 (3-0)
Au marcat: Strătilă (2), A. Damian, Cocan (2), R. Damian, Vîrlan (2), Taraș și Ema Popa

AS SR Brașov: Mutu – Rusu, Poverlovici, R. Damian, Voicu – (57 Căpățînă) – Cocan, Țuțu, A. Damian (46 Toader) – Strătilă (60 Taraș), E. Popa, Vîrlan (75 Blănaru).
Antrenori: Florin Stîngă, Petre Lucian

Rezultatele etapei a 22-a:

Precizia Săcele – A.C.S.M. Codlea 8-0
Aripile Brașov – Inter Cristian 1-6
Chimia Orașul Victoria – Inter Tărlungeni 0-1
Voința Hurez – Olimpic Zărnești 0-8
AS SR Brașov – Olimpic Voila 10-0
Prietenii Rupea – Cetatea Homorod 1-2
Avîntul Dumbrăvița – Carpați Berivoi 3-0
A.C.S. Steagu Roșu Brașov – Colțea Brașov 2-1

Clasament: 1. AS SR Brașov 60p, 2. Olimpic Zărnești 55p, 3. Precizia Săcele 54p.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 03 May. 2018, 08:43 Ligi județene
Pe aceeași temă