Jucătorii lui Oprița au făcut măcel în Abatorul Sloboziei! CS Mioveni a fost însetată de goluri și în al doilea amical din 2019

Marius ANGHEL 02 Feb. 2019, 21:37 Pregătiri, amicale
Jucătorii lui Oprița au făcut măcel în Abatorul Sloboziei!** CS Mioveni a fost însetată de goluri și în al doilea amical din 2019

CS Mioveni a disputat, vineri, al doilea amical al acestei ierni, echipa antrenată de Daniel Oprița învingând-o cu 10-0 pe Abatorul Slobozia, formația care activează în Liga a 4-a din Ialomița. În primul test din 2019, argeșenii au trecut cu 9-0 de AS Direct, echipă din Liga a 5-a Argeș.

Meciul s-a disputat pe terenul sintetic de la Izvorani, acolo unde galben-verzii s-au antrenat în ultimele două săptămâni și a fost programat la finalul stagiului de pregătire centralizată. Oprița a folosit tot lotul pe care l-a avut la dispoziție în cantonament, meciul fiind un bun prilej pentru a vedea la ce nivel de pregătire sunt jucătorii după perioada de antrenamente fizice.

Festivalul golurilor marcate de CS Mioveni a început încă din primele minute ale meciului, cele 10 reușite ale partidei aparținând lui Roberto Ayza, Robert Boboc (două), Alexandru Popescu, Ionuț Rădescu, Valentin Coșereanu (trei), Szabolcs Kilyen și Cosmin Năstăsie.

Ayza a deschis scorul în minutul 10, după o pasă venită de la Raul Drugă, iar Boboc l-a majorat în minutul 14, după ce a rămas singur cu portarul, tot în urma unei pase venite de la Drugă. În minutul 21 Boboc a realizat „dubla” cu un șut de la 20 de metri sub transversală, pasa decisivă venind tot de la Drugă, iar în minutul 33, Popescu a stabilit scorul primei reprize, cu un șut în vinclu din lovitură liberă de la 20 de metri. La pauză s-a schimbat toată echipa și golurile au început din nou să curgă după 7 minute de la reluare.

Rădescu a marcat în minutul 52 cu un șut în vinclu de la 18 de metri, iar Coșereanu a înscris primul său gol din acest joc în minutul 57, tot cu un șut, la colțul scurt, de la 18 metri. Kylien și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor după o centrare a lui Eduard Stoica, iar Năstăsie a marcat pentru 8-0 în minutul 74.

Ultimele două goluri au fost marcate de Coșereanu, în minutele 77 și 80, cu o șut din careu și, apoi, după un contraatac purtat de Rădescu.

CS Mioveni (repriza I): Preda – Alexe, Celea, Gherghe, Dumitrache – Lazăr, Boboc – Istfan, Ayza, Druga – Popescu
CS Mioveni (repriza a IIa): Sima – Kiylien, Burnea, Beța, Stoica – Trascu, Șerban – Rădescu, Călin, Coșereanu – Năstasie. Au mai jucat: Ristea, Tărîță.

Următorul joc de pregătire al echipei lui Daniel Oprița are loc miercuri, de la ora 12:00, la Mioveni, cu Chindia Târgoviște.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: CS Mioveni
 

Marius ANGHEL 02 Feb. 2019, 21:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă