Laurențiu Vărgatu, reales președinte al AJF Brăila

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 12:50 Ligi județene
Laurențiu Vărgatu,** reales președinte al AJF Brăila

Sâmbătă dimineață a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal Brăila (AJF), la care au participat reprezentanții echipelor din Liga a IV-a și a V-a la fotbal precum și o serie de invitați, printre ei figurând fostele glorii ale fotbalului brăilean, Vasile Brătianu și Adrian Baldovin. Viorel Ciucașu și Puiu Antohi s-au regăsit, de asemenea, printre participanții la această acțiune importantă pentru fotbalul județean brăilean.

Pe ordinea de zi au figurat mai multe subiecte referitoare la fotbalul județean, printre care și alegerea președintelui AJF, a vicepreședinților acestui for dar și a mebrilor Comitetului Executiv. La începutul ședinței s-a ținut un minut de reculegere în memoria fostului conducător al echipelor CSO Ianca și Viitorul Ianca, Jan Moroianu. Ședința a fost statutară pentru că au participat 40 dintre cele 43 de persoane cu drept de vot și, în unanimitate, Laurențiu Vărgatu a fost reales președintele AJF Brăila.

„S-au făcut pași importanți în competițiile pe care le organizăm, avem echipe valoroase în Liga a IV-a și a V-a de seniori, în cele ale juniorilor, terenuri pe care să joci fotbal de drag. Ne dorim în continuare competiții puternice la seniori și, tot printre priorități, rămâne dezvoltarea fotbalului juvenil. Ca să realizăm aceste obiective, încercăm să atragem lângă noi foști jucători de fotbal, oameni care pot reprezenta exemple pentru copiii din județ”, a declarat Laurențiu Vărgatu.

La propunerea reprezentantului echipei Tractorul Viziru, Radu Veicu, Marin Petrescu a fost desemnat, în unanimitate, președinte de onoare al AJF Brăila.

Vicepreședinți AJF au fost aleși Marin Scarlat, de la FC Tufești, și Gheorghe Untaru, de la Tricolorul Lanurile. Membrii ai Comitetului executiv au fost aleși Gheorghe Băbeanu și Calu Petrică, aceștia urmând a reprezenta echipele din Liga a IV-a și respectiv a V-a, și Ionuț Cristea, care va fi reprezentantul echipelor de juniori.

S-a stabilit țintarul meciurilor din etapa a 3-a a Cupei României

Cu acest prilej s-au tras la sorți meciurile din etapa a 3-a a Cupei României la fotbal – etapa județeană, fază pentru care s-au calificat șapte formații din Liga a V-a. Meciurile care vor avea loc pe data de 23 martie sunt următoarele: Comagrim Dudești – Gloria Movila Miresii Dunărea Tichilești – Voința Plopu Star s Brăila – AS Bordei Verde FC Tufești accede direct în etapa a 4-a.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 12:50 Ligi județene
Pe aceeași temă