Jucătorilor Agricolei Borcea „le-a căzut greu mielul de Paște”. Liderul Ligii 4 Călărași a pierdut surprinzător cu Venus în semifinala Cupei

Marius ANGHEL 20 Apr. 2017, 13:38 Ligi județene
Jucătorilor Agricolei Borcea

Jucătorilor de la Agricola Borcea, liderul Ligii a 4-a Călărași, le-a căzut greu mielul de Paște. Aceștia au pierdut, miercuri, în manșa tur a semifinalelor Cupei României, faza județeană, în fața celor de la Venus Independența, a treia clasată din prima ligă din Călărași.

Actualul lider al Ligii a 4-a, Agricola Borcea, a pierdut surprinzător, miercuri, în fața celor de la Venus Independența, scor 2-3. Meciul a fost unul echilibrat, însă Venus a avut parte de o revenire spectaculoasă spre finalul jocului, atunci când s-a făcut și diferența.

„Am pierdut pe greșelile portarului în ultimele 5-6 minute. Le-am făcut cadou. Cred că le-a căzut mielul prea greu. Și vreau să vă mai spun că pe noi nu prea ne interesează Cupa. Noi ne batem la campionat. Avem meci greu la Ciocănești și nu vreau să ne ducem cu picioarele rupte la ei”, a spus, pentru editia.ro, primarul de la Borcea, Aniel Nedelcu.

Derby-ul returului Ligii a 4-a Călărași se joacă pe 22 aprilie, la Ciocănești, acolo unde Agricola va încerca să se distanțeze de ocupanta locului secund, Dunărea Ciocănești. Distanța în clasament dintre cele două echipe e de 4 puncte, 64 față de 60.

În celălalt meci din semifinalele Cupei României / faza județeană Călărași, Dunărea Ciocănești a reușit un egal pe teren propriu cu deținătoarea trofeului, Victoria Chirnogi. Meciul s-a încheiat nedecis, scor 1-1, și pe 10 mai, atunci când este programat returul, se anunță un meci de infarct.

Articol și foro de Cătălin NIȚU (Ediția)

Marius ANGHEL 20 Apr. 2017, 13:38 Ligi județene
Pe aceeași temă